FUTURA OSALLISTUU WINTERLIIGAAN

PORVOO. FC Futuran edustusmiehistö ottaa kevättalvella osaa Käpylän Pallon ja HJK:n järjestämään talvisarjaan eli Winterliigaan, johon osallistuu joukkueita sekä Kakkosesta että Kolmosesta. Sarja alkaa jo tammikuun alussa ja jatkuu aina huhtikuun alkuun asti.

– Seitsemän harjoitusottelua kovia vastustajia vastaan – tämä on mielestämme aivan mahtava juttu. Näin ollen meidän ei tarvitse itse järjestää yhtään harjoitusottelua vaan kaikki on vastustajia ja tuomareita myöten valmiina, kommentoi FC Futuran seurajohto.

Futura aloittaa talvisarjan ottelunsa 15. tammikuuta kun vastaan asettuu Tikkurilan Palloseura. Tämän jälkeen porvoolaiset kohtaavat Pallokerho Keski-Uusimaan (5.2.), Helsingin Palloseuran (19.2.), Grankulla IFK:n (27.2.), FC Kiffenin (19.3.), FC Honka Akatemian (26.3.) sekä Käpylän Pallon (2.4.).

Winterliigan kaikki ottelut pelataan Peakfin Areenalla Korsossa, Vantaalla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.