REIPAS TAITEILI FUTURAN KUMOON

FC Futuran edustusjoukkue oli ottavana osapuolena torstain kotiottelussa perinteikästä Lahden Reipasta vastaan. Vieraat ratkaisivat ottelun jo ennen taukoa ja voittivat lopulta selvästi lukemin 0-4 (0-3).

Futura ei ollut hereillä ottelun alussa ja Berat Köse iski taululle 0-1 jo kolmen minuutin jälkeen. Sama Köse viimeisteli myös 0-2 ja juuri ennen taukoa Onuray Köse iski taululle 0-3. Näin ottelu oli käytännössä taputeltu jo ensimmäisen 45-minuuttisen jälkeen.

Reipas heilutti tahtipuikkoa myös toisella puoliajalla, ja 63. minuutin kohdalla Lirinis Haziri kasvatti lahtelaisten johdon jo neljään maaliin. Mahdollisuuksia lisämaaleihinkin oli, mutta Futuran maalilla Paulus Haapaniemi esti rumempien lukemien syntymisen.

Reipas nousi voiton ansioista neljänneksi sarjataulukossa, jossa Futura nyt on sijalla yhdeksän. Lisäpisteitä siis tarvitaan, ja pian.

FC Futura: Haapaniemi Paulus MV, Stenstrand Simon (32 min. Hirvonen Tore), Lehtinen Emil, Britschgi Anton C (73 min. Kurvinen Leo), Pulkkinen Henri, Conti Tommaso (46 min. Akbar Aleksander), Thurling Benjamin (73 min. Löfman Alejandro), Eriksson Kasper, Eerola Nico, Tiberi Richard, Faal Saloum.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.