Kuusankoski hyödynsi surutta Futuran virheet

Rakentavaa kritiikkiä avausjakson kurituksen jälkeen
Rakentavaa kritiikkiä avausjakson kurituksen jälkeen

FC Kuusankoski – Futura 4-0 (3-0)

Futura: Immonen, Enrold, Heinonen, Majander, Weckström, Leinonen, Oikkonen, Särkkälä, Pösö, Naskali, Ahmad (Siltakorpi, Karmi)

Lauantainen treeniottelu Hyypiä-areenalla ei juuri yksityiskohtia paljastanut – ainakaan porvoolaisten tulevasta Kakkosen kokoonpanosta. Pienellä ryhmällä Kuusankoskelle matkannut Futura esitteli pari mielenkiintoista uutta hankintaansa, mutta oli toisaalta jättänyt koko joukon vakiokalustoaan muiden harrastusten pariin.

Hyypiä-areenan lähes hallin levyiseksi venytetty tekonurmi ei jättänyt juuri käsien väliä enempää sivurajalta hallin kantaviin rakenteisiin, mutta siitä huolimatta tila näytti käyvän kovin ahtaaksi – ainakin vierailijoille. Toinen asia mihin kameran läpi pelitapahtumia katsoessa kiinnitti huomiota, oli säästöliekillä toiminut valaistus – no, näin ainakin futiksen kuvaamista ajatellen.

Futuran ryhmästä valoa hallin synkkyyteen toivat Majanderin Dannen ohella pääasiassa uudet tuttavuudet Enrold ja Naskali, mutta aiempien kevättapahtumien mukaisesti päivän harjoituksesta on paha mennä sanomaan kesää ajatellen yhtään mitään. Tosiasia kuitenkin on, että Kokonniemen pieneltä tekonurmelta ei ainakaan etulyöntiasemaa ole porvoolaisille tässä vaiheessa kautta tarjolla.

Pelitapahtumista ja maaleista sen verran, että kotijoukkueen kolme avausjakson maalia tulivat kaikki Futuran oman kolmanneksen karmivista kämmeistä. Tätä ei pidä lukea niin, etteikö Kuusankosken hyvällä prässillä olisi ollut vaikutusta tapahtumien käynnistävänä tekijänä, vaan enemmänkin niin, että lauantaina nähtyjä ratkaisuja ei todellakaan soisi näkevänsä enää sarjan käynnistyttyä.

Sen enempää analysoimatta, seuraavaa tapahtumaa ja parempaa osanottoprosenttia odottelemaan.