JäPS:in terävyys koitui Futuran tappioksi

Hattutemppu, taas kerran
Hattutemppu, taas kerran

JäPS – Futura 3-2

  • 27′ 1-0 Myllyniemi
  • 28′ 1-1 Oikkonen (rp)
  • 72′ 2-1 Myllyniemi
  • 73′ 2-2 Ahmad
  • 90′ 3-2 Myllyniemi (rp)

Perjantai-illan harkkapelistä JäPS:iä vastaan ei ole paljon kerrottavaa. Oikeaan suuntaan olemme kuitenkin menossa, ja peli kulkee ajoittain varsin näyttävästi. Paremmalla viimeistelyllä olisi lukemat voineet olla jotain muuta.Ensimmäinen varsinainen tapahtuma oli 20 minuutin kohdalla, kun ex-futuralainen Kimmo ”Kipi” Tuomi ja Cihan Göksil nahistelivat itsensä suihkuun. Tämän jälkeen molemmat joukkueet pelasivat vajaalla, kun tuomari ei suostunut ”suihkukomennuksen” saaneiden pelaajien korvaamiseen, vaikka  harjoitusottelusta oli kyse.

Jani Myllyniemi, toinen futurassakin aikanaan palloillut ja todennäköisesti rikkomattomana säilyvän maalintekoennätyksenkin sarjapeleissä tehnyt, heitti ensimmäisen nyyttinsä maalinedushässäkän päätteeksi 27. minuutilla. Joni Oikkonen tasoitti pilkulta 28. minuutin kohdalla lukemiksi 1-1. Tilannetta edelsi Amir Ahmadin kaataminen.

Seurasi tasaistä vääntämistä Futuran hienoisessa hallinnassa. Ei maaleja, kunnes 72. minuutin pelin jälkeen Jasin toinen osuma näyttävän läpiajon päätteeksi. Seuraavasta hyökkäyksestä, taas minuutti JäPS:in merkinnän perään, Amir Ahmad laukoi tolpan kautta 2-2.

Loppulukemat viimeisteli pilkulta – kukas muu kuin J. myllyniemi – peliajan ollessa jo täysi.