Perinteinen ystävyysottelu Mikkelissä

Otavan Viesti – Futura 1-10 (1-5)

 • 10′ 0-1 Leinonen Tuomas (Fichera Enrico)
 • 19′ 0-2 Leinonen Tuomas (Ahmad Amir)
 • 24′ 0-3 Naskali Jale (Fichera Enrico)
 • 29′ 0-4 Immonen Lauri (rp)
 • 31′ 1-4 ’Allu’
 • 34′ 1-5 Fichera Enrico (Lampinen Petri)
 • 47′ 1-6 Isosalo Olli (Immonen Lauri)
 • 52′ 1-7 Pietinen Mikko (rp)
 • 57′ 1-8 Pösö Arttu (Fichera Enrico)
 • 59′ 1-9 Leinonen Tuomas (Ahmad Amir)
 • 77′ 1-10 Pösö Arttu

Edustusjoukkue teki viikonloppuna jo perinteiseksi muodostuneen vierailun Mikkeliin paikallista Otavan Viestiä vastaan. Aikoinaan 1980-luvun puoltaväliä ennen aloitettu perinne on jatkunut nyt yhteen menoon joko 25 tai 26 vuotta.

Otavasta lähtöisin oleva ja nykyisin Futuran managerina vaikuttava Kari ’Topi’ Korhonen oli alusta asti haastamassa Otavalaisia Nesteeläisiä ’pelimiehiä’ vastaan. Alkuvuosina se jäikin aina vain haasteen tasolle, sillä 1990-luvulle asti Otavan Viesti vei peliä ja porvoolaiset vain vikisivät.
Nesteen Pallon yhdistyttyä vuonna 1996 Futuraan alkoivat pelit kääntyä lopulta porvoolaisten eduksi. Viime vuosina ei voittajista olekaan ollut epäselvyyttä. Tänä keväänä Futura oli Mikkelissä pienemmällä, mutta sitäkin iskukykyisemmällä joukkueella.
Porvoolaisista parhaana palkittiin ansaitusti kolme maalia laukonut Tuomas Leinonen.