Vakioveikkaus ylpeänä esittää:

Vakion SM-kisan ensimmäinen kierros
Vakion SM-kisan ensimmäinen kierros

500 000 euron bonuskierros ja SM-kisa

Syyskuun ajan Vakioveikkauksessa tavoiteltiin Veikkauksen 70-vuotisjuhlan kunniaksi tavallista mojovampaa pottia. Tällä viikolla (kierros 40/2010) lyödään lisää löylyä kiukaalle, kun vuorossa on Vakion bonuskierros. Luvassa on jopa 500 000 euron bonuskertymä, joka jaetaan kaikkien toteutuvien voittoluokkien kesken. Yhdellä 13 oikein -tuloksella voi siis kuitata jopa 300 000 euroa.

Tällä kertaa Vakion bonuskierros tarjoaa pelaajille haastavan lauantaipuhteen. Englannin Valioliiga ja Championship ovat maaottelutauolla, joten Vakion kohteena on Englannin ykkösliigan ja kakkosliigan otteluita. Vakion peliaika päättyy tuttuun tapaan lauantaina kello 16.55.

Vakion SM-kisa alkaa – luvassa jälleen huippupalkinnot

Bonuskierroksen myötä pyörähtää käyntiin myös Vakion SM-kisa. Veikkaus.fi:ssä järjestettävä ilmainen kilpailu on hyvä tapa mitata jalkapallotietämystään. SM-kisan parhaille on tiedossa mahtavat palkinnot. Kymmenen parasta vakiotietäjää lähtee maaliskuussa palkintomatkalle Englantiin seuraamaan Valioliigan ottelua Chelsea – Manchester City.

Vakion SM-kisalla on pitkät perinteet, sillä Suomen mestaruudesta kisataan jo 36:tta kertaa. Viime vuonna kisaan osallistui lähes 25 000 jalkapallon ystävää. Mestaruuden nappasi tuolloin maskulainen Jyrki Koivisto.

Vakion SM-kisan ensimmäinen kierros on pelattavissa maanantaista 4.10. alkaen. Kaikkiaan kilpailussa käydään kuusi kisakierrosta, joista lopputulokseen lasketaan mukaan viiden parhaan kierroksen tulokset. Kisasivusto löytyy osoitteesta https://www3.veikkaus.fi/vakiosm/