Edustusjoukkueen kausi huipentuu juhlaotteluun

FC Futuran edustusjoukkueen kausi 2012 huipentuu tulevana lauantaina 20-vuotisjuhlaotteluun. Porvoolaisryhmän vieraaksi kauden viimeiseen koitokseen Pallokentän pyhättöön saapuu lahtelainen FC Kuusysi.

–   Lähtökohdat otteluun ovat haasteelliset, kahden niukan maalin tappion jälkeen. Panosta otteluun tuo se, että olemme pelanneet kuluvalla kaudella kaksi tasapeliä Kuusysin kanssa. Joten vain voitto kelpaa, toteaa päävalmentaja Jukka Korhonen.

Ottelu on samalla toistaiseksi viimeinen edustusjoukkueen pitkäaikaiselle valmentajalle Jukka Korhoselle. Korhonen on valmentanut FC Futuran edustusjoukkuetta peräti 14 kauden ajan.

– Kaksijakoiset ovat tunnelmat. 14 vuotta on pitkä aika valmentajana. Vuosiin on mahtunut niin voittoja kuin tappiota. Parasta on kuitenkin ollut nähdä omien pelaajien kehittyminen vuosien varrella.  Seura on jättänyt niin suuren jäljen sydämeeni, että jos apua tarvitaan, niin olen valmis auttamaan, Korhonen jatkaa. 

Juhlaottelun ja Korhosen jäähyväisten kunniaksi myös porvoolaiset juniorit ovat lähteneet tukemaan seuran toimintaa ja marssivat ennen ottelua kentälle sankoin joukoin.

 – Mahtavaa olisi, jos yli 500 Futuran junioria olisi mukana marssimassa, Futura Junioreiden puheenjohtaja Janne Ekman toivoo. 

Ottelussa on tarjolla viihdettä koko perheelle. Puoliajalla esiintyy mm. porvoolaisen FunShine Cheerleadersin Twinkling Little Stars, joka koostuu 8-13 vuotiaista taitureista.

Tule sinäkin mukaan nauttimaan porvoolaisesta syyslauantaista ja paikallisesta huippujalkapallosta. Porvoon Pallokenttä, lauantaina 6.10 kello 14.00.