Otteluennakko Suomen Cupi’n ottelusta HiFK – Futura

Punapaitojen tappiottomana alkanut vuosi jatkuu perjantaina Suomen Cupin ottelulla FC Futuraa vastaan. Porvoolaiset ovat tuttu vastustaja helsinkiläisille, sillä joukkueet pelasivat vielä viime kaudella molemmat itäisessä lohkossa Kakkosta. Kauden kolmesta kohtaamisesta HIFK vei voiton kahdesti ja kerran päädyttiin tasapeliin.

Tämän vuoden Suomen Cupissa HIFK on voittanut molemmat pelaamansa ottelut maalierolla 13-1. Kolmannella kierroksella kaatui HIFK/2 5-1 ja neljännellä kierroksella punapaitojen nykykunnon sai kokea Kolmosessa pelaava FC Kontu lukemin 8-0. FC Futura puolestaan on selvittänyt tiensä viidennelle kierrokselle voittamalla Hyvinkään Palloseuran ja Ekenäs IF:n.
Vuosi 2014 on ollut HIFK:lle erinomainen niin pelillisesti kuin tuloksellisestikin. Voittoja on tullut tasokkaista harjoitusotteluista niin Turun Palloseurasta, Hakasta, KTP:sta kuin FC Jazzista. Vuoden ainoa tasapeli tuli Latvian pääsarjassa pelaavaa FS Mettaa vastaan. Maalinteossa talvikaudella joukkueesta on onnistunut peräti 11 eri pelaajaa. Tuomas Mustonen ja Eero Peltonen ovat molemmat tehneet 7 maalia mieheen ja jakavat näin toistaiseksi talvikauden maalipörssin ensimmäisen sijan. Päävalmentaja Jani Honkavaara on syystäkin tyytyväinen joukkueensa otteisiin.

Lue koko juttu oheisesta linkistä: http://www.hifksoccer.fi/uutiset.php?aid=16027