HiFK jatkaa suveenilla esityksellä Suomen Cupissa

Futuran kokoonpano: Alessandro Martzuoli, Dan Majander, Arttu Pösö, Teimuraz Apriamashvili, Bejamin Backman, Anton Britschgi, Joni Oikkonen, Cihan Göksil, Joni Ronkainen, Rasmus Ahlfors, Son Pham. Vaihdossa: Jesse Sundström, Daniel Nylund, Fredrik Aardemäe, Nico Eerola, Ville Kuusela, Valtteri Nousiainen ja Emil Forsblom.

IFK.n Kokoonpano: Lassi Hurskainen, Matias Hänninen, Timo Priha, Jukka Sinisalo (60′ Kari Kuikka), David Lopez, Jukka Halme (70′ Kalle Sotka), Jonathan Karlsson, Esa Terävä, Eero Peltonen, Kron Rexhepi, Tuomas Mustonen (70′ Antonio Inutile)

24′ Jonathan Karlsson 1-0
36′ Tuomas Mustonen 2-0
39′ Kron Rexhepi 3-0
44′ Tuomas Mustonen 4-0
53′ Tuomas Mustonen 5-0
58′ Tuomas Mustonen 6-0
82′ Benjamin Backman 6-1
88′ Oma maali 7-1 Joni Oikkonen
Futura kesti 25 minuuttia Ykköseen valmistautuvan HiFK:n kyydissä jonka jälkeen kotijoukkue meni menojaan. Aika mykistävä esitys kotijoukkueelta kuten HiFK:n joukkueenjohtaja Joona Haavisto kommentoi, Flowssa mennään. Tuohon voi vain todeta Putouksen kommentilla todellakin, todellakin, aaivaan…. Erityisesti ex-Gnistan Tuomas Mustosen esitys oli erittäin vahva.
Futura on vuosien varrella kohdannut Interin, VPS:n ja Hongan jotka pelaavat Liigassa, mutta näin pahasti ei ole edes em. joukkueet vieneet Futuraa. Eikä ole Futuran huonoutta vaan vastustajan hyvyyttä.

Ykköseen viime kauden jälkeen nousseen ja edelleen vahvistuneen HIFK:n harjoituskauden hyvä vire siivitti tähtipaidat selkeään 7-1 (4-0) voittoon myöhäisessä perjantai-illassa Talin jalkapallohallissa. Futura pystyi luomaan ottelun ensimmäisen parikymppisen aikana kaksi hyvää tekopaikkaa, joista ei palloa kuitenkaan  saatu ”kikkamestari” Lassi Hurskaisen vartioimaan HIFK maaliin. Tämän jälkeen HIFK sai laitapelinsä kuosiin ja käytti hyvällä …prosentilla saamansa tilanteet. Tosin HIFK oli liikkeessään selvästi terävämpi koko kentän alueella. Futuran ainokaisen laukoi Benjamin Backman etukulmasta maalin kattoon. Tilannetta edelsi Arttu Pösön mainio esityö keskialueella. Nyt nähdyillä otteilla HIFK:lle voisi povata hyvää Ykkösen kautta… Futuran valmistautuminen Kakkosen kauteen jatkuu tiiviillä harjoittelulla ja harjoitusottelulla Kouvolan Susia vastaan. Ottelu pelataan Porvoossa Myllymäen kentällä tulevana lauantaina.

Otteluraportti HiFK:n sivuilla: http://www.hifksoccer.fi/uutiset.php?aid=16028