Otteluennakko FC Futura – FC Lahti Akatemia 23.5 Keskuskentällä

Tulevana perjantaina 23.5 kello 18.30 FC Futura kohtaa kotipelissään Keskuskentän nurmella FC Lahti Akatemian. Lahtelaiset aloittaneet kautensa ennakko odotuksia heikommin, sillä neljältä ensimmäiseltä kierrokselta kasassa pyöreät nolla pistettä maalierolla 4-10. Näin sarjasijoitus hännillä muiden nollakerholaisten FC Viikkareiden ja FC Myllypuron kanssa.

Akatemiaa ei kuitenkaan kannata missään nimessä aliarvioida, sillä joukkueessa vilisee paljon emäseura FC Lahden Veikkausliigassa pelaavia kavereita. Akatemian pelaajista suurimmalla osalla jonkin asteista liigakokemusta parin viime kauden aikana.

Viikko sitten lauantaina liiga FC Lahden mukana oli Akatemian pelaajista ainakin Joonas Meronen, Jaakko Hietikko, Driton Shala sekä kentälläkin käynyt Mikael Salimäki.

Futuran onneksi perjantaina kello 18.30 pelataan kuitenkin samaan aikaan Veikkausliigassa FC Lahti-TPS ja on mielenkiintoista nähdä keitä liigaseura tarvitsee ja kuinka moni Akatemian pelaajista joutuu jäämään Lahteen. Lisäksi runkopelaajana tunnettu Vesa Artoma loukkasi polvensa viime sunnuntain SC Kufu pelissä. Hänen pelikuntonsa nähdään vasta pelipäivänä.

Lahtelaiset olleet pitkään Futuran kanssa samassa sarjassa, pelaten vielä 2010 asti City Stars nimellä ja kaudet 2011 ja 2012 perinteisellä FC Kuusysi nimellä. Viime vuonna keskinäisistä otteluista Lahti vei kaksi peliä ja Futura yhden. Neljän viime vuoden saldo ollut erittäin tasainen. Kymmenen viimeistä ottelua päättyneet 4-2-4.

Futura lähtee otteluun lähes parhaalla miehistöllään. Jonkin verran pelaaja muutoksia lienee odotettavissa tappiollisen Atlantis ottelun johdosta. Lopullisen kokoonpanon valmentaja Jukka Korhonen päättänee torstaisten viimeistely treenien jälkeen.

Lahtelaisia valmentaa jo viidettä kauttaan liiga kentillä pitkään pelaajana esiintynyt Petri Järvinen.  Järvinen johdattaa Lahtelaiset kevään ensimmäistä kertaa luonnon nurmelle, sillä Akatemia pelannut kevään kaikki aiemmat pelinsä keinonurmella.

Nähdäänhän perjantaina Keskuskentällä !

One thought on “Otteluennakko FC Futura – FC Lahti Akatemia 23.5 Keskuskentällä

Kommentointi on suljettu.