Tarkkaa peliä Keskuskentällä – Futuralle täysi pistepotti

Coach Koposen mietteitä:

Yksi maali ottelun 61. peliminuutilla ratkaisi kahden tarkasti pelanneen ja virheitä välttämään pyrkineen joukkueen kaksinkamppailun aurinkoisella ja hyväkuntoisella Porvoon keskuskentällä. Edellisenä viikonloppuna Futuran tappiollisessa Atlantis-kotiottelussa tuhlaajapojan roolin napannut Georges ”Misse” Ebonque taikoi tällä kertaa nahkakuulan takatolpan kautta FC Lahti Akatemian maaliin. Esileikin tuohon maaliin hoiti kärkiparin toinen puolikas – Anton Britschgi.
Vierailijalle täytyy antaa täysi tunnustus illan panoksesta ja ihmetyttääkin, että joukkueen pistetili näyttää vielä puhdasta 0. Tässä FC Lahden farmiporukassa pelaa liigassakin peliminuutteja nauttineita pelaajia.
Kotijoukkueen oma hyökkäyspeli ensimmäisellä jaksolla oli tahmeaa ja epätarkkojen syöttöjen sävyttämää. Kun vielä röyhkeä pystyyn pelaaminen loisti poissaolollaan, oli syytä pelata oma puolustuspeli todella tarkasti ja virheettömästi. Tässä joukkue onnistuikin hyvin ja loput hoiti tuttuun tyyliinsä Alessandro Marzuoli venyen yhdessä lähitilanteessa upeaan kaksoistorjuntaan. Ei ihme, että Veikkauksen 3 tähteä napsahti ”Alen” plakkariin. 2 tähteä meni toisella jaksolla kentälle tulleelle ja ottelun ainoan maalin tekijälle ”Misselle”. Toiselle jaksolle tehty ryhmityksen muutos 2-kärkeen toi tarvittavan syvyyspelaamisen. Näin Lahden maalille alkoi syntymään myös tilanteita. Tällä kertaa voittoon riitti tuo yksi osuma.
Kotijoukkueen pelaajista ei tänään löytynyt heikkoa lenkkiä. Fokus säilyi oikeissa asioissa koko ajan ja nyt joukkue pystyi pelaamaan melkein virheettömästi 90 minuuttia. Jos jonkun suorittamisen sieltä kuitenkin haluaisi nostaa esiin, olisi se nuoren Jesse Sundströmin vahva panos keskialueella. Joukkue otti tällä voitolla tärkeät pisteet hyvään vaiheeseen.
Futuran kokoonpano; Alessandro Marzuoli, Fredrik Aardemäe – Joni Oikkonen – Dan Majander – Nico Eerola, Teimuraz Apriamashvili, Arttu Pösö – Jesse Sundström – Ruben (vaihto 45. Georges Ebonque) – Henri Määttä (vaihto 76. Cihan Göcksil), Anton Britscghi (vaihto Emil Forsblom).
Vaihtopelaajat: Joni Ronkainen, Valtteri Nousiainen, Ville Kuusela, Georges Ebonque, Cihan Göcksil, Emil Forsblom.

One thought on “Tarkkaa peliä Keskuskentällä – Futuralle täysi pistepotti

Kommentointi on suljettu.