Märkää, tuulista ja kylmää Keravalla – pisteet lämmittävät

Intiaanikesän alun taittuminen heti kättelyssä lähes 20 astetta alempaan lämpölukemaan sateen ja tuulen kera ei liiemmin innostanut keravalaisia Kalevan liikuntapuistoon seuraamaan PKKU – Futuran välistä Kakkosen itäisen lohkon kamppailua. 152 ihmistä värjötteli tekonurmikentän laidalla todeten vierailevan Futuran nipistävän kaikki jaossa olleet sarjapisteet 0-1 (0-0) lukemin.
Ottelu oli erittäin tarkkaa pelaamista molemmilta joukkueilta. Tästä huolimatta molemmille siunaantui ottelussa maalipaikkoja niin, että ottelu olisi yhtähyvin voinut päättyä vaikka 5-5 lukemiin. Huono ja huolimaton viimeistely kutisti maalilukemat. Edellisen ottelun tapaan vain Futuran Georges Ebonque merkattiin ottelun maalintekijäksi. Ebonque viimeisteli 53. peliminuutilla oikealta Arttu Pösön antamasta kulmapotkusta takanurkkapuskulla ottelun voittomaalin oikeaoppisesti alaspäin maan kautta. Esityön kulmapotkuun teki oikealta hyvin keskitystilanteeseen noussut nopea ja suoraviivainen oikea puolustaja Nico Eerola.
Kotijoukkue hallitsi kotikenttänsä keinonurmipinnan vierailjoitaan paremmin. Futuran syöttöpeli ensimmäisellä jaksolla antoi odottaa parempaa toisella jaksolla. Tuo korjaantuikin tauon jälkeen, jonka aikana Futura muutti ryhmitystään nostamalla ylös toisen kärjen. Kentältä poistui laitalinkkinä pelannut Henri Määttä keltaisen kortin rasittamana. Tilalle juoksi Ebonquen pariksi Anton Britschgi.
Kentän vahvinta ja taitavinta peliä pyöritti kotijoukkueen elegantti brassipeluri Lucas Paz Kaufmann. Taitava ja pehmeä pallokosketus, kevytjalkainen ja hyvä pelinäkemys. Näillä ominaisuuksilla syntyi aina tilanne kun tämä herra oli pallossa. Tämän pelaajan paikka olisi korkeammissa sarjoissa mutta näinhän tilanne on hyvä PKKU:lle. Joukkue loi muutamia maalipaikkoja Futuran maalille mutta jälleen kerran Futuran ja ottelun 3 Veikkauspisteen Alessandro Marzuoli torjui nämä tilanteet ja oli yksi vahvimmista 0-pelin ja voiton takuumiehistä. Muutenkin Futuran alakerta Joni Oikkosen ja Dan Majanderin johdolla selvisi illan urakastaan ”kuivin jaloin”.
Keskikentän nuori Jesse Sundström onnistui jälleen ja on ottanut vahvan otteen aloituspaikastaan kuvia kumartelematta. Hyvä asenne, joka tuo varmasti lisäminuutteja. Myös Nico Eerolan puolustuspeli muutamin järkevin nousuin oli vierailijoiden parhaimmistoa.
Futura teki ottelussa vaihdot: 46. Henri Määttä->Anton Britschgi, 68. Cihan Göcksil-> Daniel Nylund ja 90+2. Jesse Sundström->Ville Kuusela. Ilman peliminuutteja tällä kertaa Emil Forsblom, Ruben de Jose Julian Pellicer, Joni Ronkainen ja Rasmus Ahlfors.
Futuran aloituskokoonpano: Alessandro Marzuoli, Fredrik Aardemäe – Joni Oikkonen – Dan Majander – Nico Eerola, Teimuraz Apriamashvili, Arttu Pösö -Jesse Sundström -Cihan Göcksil – Henri Määttä, Georges Ebonque. Vaihtopelaajat: Emil Forsblom, Ruben de Jose Julian Pellicer, Joni Ronkainen, Rasmus Ahlfors, Anton Britschgi, Ville Kuusela ja Daniel Nylund.
Seuraavan ottelunsa Futura pelaa 3.6. Silloin vastaan asettuu FC Viikkarit. Ottelu pelataan Porvoon keskuskentällä klo 18.30 alkaen.

Oheisesta linkistä PKKU:n kommentit ottelusta: http://www.pkku.fi/uutiset/pisteet-lahtivat-porvooseen

 

One thought on “Märkää, tuulista ja kylmää Keravalla – pisteet lämmittävät

Kommentointi on suljettu.