KuFulle pisteet Porvoosta

Futura lähti otteluun voitto mielessä, muuta toisin kävi.
Kotijoukkue loi tasaiseen tahtiin hyviä maalintekotilanteita ja painostus tuotti tulosta kun KuFu:n Roivainen kaatoi Rasmus Ahlfosin rangaistusalueella ja siitä seuranneen rankkarin Temuraz Apiamashvili toimitti verkon perukoille 1-0 johtoon.
Toinen puoliaika jatkui siitä mihin ensimmäinen puoliaika loppui. Futuran painostaessa ja hallitessa ottelua. Ottelun 65 min. KuFu pääsi vastaiskuun ja heitti pitkän ”purkupallon” Futuran päätyyn maalivahti Alessandro Marzuoli vastaan. KuFu:n Lankinen kaatui pallontavoittelutilanteessa Martzuolin kanssa josta ottelun erotuomari Jesse Aalto näytti Alelle punaista ja rankkari KuFu:lle. Futuran maaliin asettui toppari Dan Majander koska Futuran toinen maalivahti odottaa vielä pelilupaa Ruotsista. Lankinen laukoi tasoituksen ”pilkulta” tilanteeksi 1-1.
Tasoituksen jälkeen KuFu innostui hakemaan tosissaan kolmea pistettä Futuran pelatessa vajaalla. Alivoimasta huolimatta Futuralla oli hyviä tilanteita joista olisi pitänyt saada maali, Arttu Pösön läpiajo ja Vinicius Frasson’in pusku ylärimaan. Kotijoukkueen tehottomuus oli KuFu:n onni kun ottelun 75 min. KuFun vastahyökkäysksen päätteeksi Juuso Hartikainen yllätti veskariksi siirtyneen Majanderin 1-2.
Tämäkin peli osoitti Kakkosen itä-lohkon olevan erittäin tasainen. Hyvänä tai huonona päivänä joukkue voi voittaa tai hävitä.
Futura pelaa seuraavan ottelu jo keskiviikkona jolloin vierailemme FC Myllypuron vieraana. Ottelu alkaa MM-kisoista johtuen poikkeukselliseti jo klo 17:00.
FC Myllypuro on hankkinut riveihinsä vahvistuksia joten sieltäkään ei ole helppoja pisteitä tarjolla.

One thought on “KuFulle pisteet Porvoosta

Kommentointi on suljettu.