Sunnuntaina pelataan taas Porvoossa, mutta jo kello 16.00 !

Tulevana sunnuntaina FC Futura kohtaa kevätkierroksen viimeisessä ottelussaan Keskuskentän nurmella Kuopiolaisen SC KuFu-98:n jo kello 16.00.

Tämä kierros on ensimmäisen kolmanneksen viimeinen ja silloin kaikki joukkueet kohdanneet toisensa kertaalleen.

Futura kuitenkin jo toistamiseen Kuopiolaisia vastassa, koska pitkäperjantaina 18.4 Kuopiossa pelattu ottelu oli siirretty keskikesältä sarjan alkuun porvoolaisten toiveista.

Alkuperäinen pelipäivä olisi ollut keskiviikko 6.8 ja se olisi ollut hieman haasteellinen monille töissä oleville pelaajille kun peliin lähtö olisi tapahtunut jo ennen puolta päivää.

Näin päädyttiin pelaamaan kyseinen ottelu jo pääsiäisenä.

SC KuFu-98 tulee sanoista Soccer Club Kuopio Futis ja se on perustettu vuona 1998.

Seura on pelannut lähes perustamisestaan asti kolmosta piipahtaen kerran pikavisiitillä 2003 kakkoseen.

Täksi kaudeksi uudelleen kakkoseen nousseet Kuopiolaiset ovat tällä kertaa hieman toisella asenteella mukana ja näyttävät myös jäädäkseen pääsarjatasolle. Onhan heillä mm. farmisopimus liigassa pelaavan KuPS:n kanssa.

KuFun sunnuntaina pelaava miehistö vielä hieman kysymysmerkki, sillä samaan aikaan Espoossa emäseura KuPS kohtaa Hongan.

Kuopiolaisilla ollut paljon myös loukkaantumishuolia, joista viimeisimpänä Juha-Antti Rissasen vakava loukkaantuminen PK Keski-Uusimaa pelissä. Polven ristisiteet poikki ja kausi ohitse.

Myös maalivahti osasto on vaihtunut kauden aikana paljon kun Ercan Topcu muutti Turkkiin kesken kauden ja Tatu Kiiliäinen potenut polveaan alku kauden.

Täydennyksiä KuPS:n liigamiehistöstä ovat viime peleissä olleet Jani Mahanen, Joonas Ojantie, sekä Joel Vartiainen.

Keväällä Kuopiossa päädyttiin sarja-avauksessa piste jakoon 0-0 tuloksella, mutta nyt Futura lähtee nyt hakemaan parannusta viime ottelujen maalien tappioihin.

Kausien 2010 ja 2011 Futuran maalikuningas Vinicius Frassonkin nähdään ensi kertaa tällä kaudella myös kotiyleisön edessä.

Tervetuloa seuraamaan peliä Keskuskentälle.

Ja huomatkaa että ottelu käydään siis jo kello 16.00 jalkapallon MM kisojen vuoksi.

Voit seurata viimehetken tapahtumia myös Futuran Facebook- tai kotisivuiltamme.

https://www.facebook.com/FCFutura

http://www.fcfutura.fi/

One thought on “Sunnuntaina pelataan taas Porvoossa, mutta jo kello 16.00 !

Kommentointi on suljettu.