Tasapeli Myllypurossa

18.6. pelatun FC Myllypuro – Futura ottelun raportti lyhyesti.
Joskus tasapelikin tuntuu voitolta ja juuri näin kävi tässä ottelussa.
FC Myllypuro on vahvistunut kauden alusta hankkimalla uusia pelaajia Venäjältä. Myllypuro haluaa säilyttää paikkansa Kakkosessa ja sen näkyi myös ottelussa.
Ottelun ensimmäinen puoliaika oli kotijoukkueen hallintaa ja Futuran pelaajia vietiin mennen tullen. Myllypuro teki ensimmäisen maalinsa jo toisella peliminuutilla kun kulman jälkitilanteesta pallo jäi pomppimaan ”vitosenboxiin” ja Emil Sutela siirsi pallon Futuran maaliin 1-0. Ottelu jatkui kotijoukkueen hallinnassa ja Futuran maalille palannut Ronny Högström piti joukkuetta pelissä mukana. Myllypuron toinen maali nähtiin ottelun 25 minuutilla kun Albinot Bekaj pääsi laukomaan ohi Högströmmin tilanteeksi 2-0 joka jäi myös puoliaikatilanteeksi.
Valmentaja Jukka Korhosen käärmekeitto tehosi toisella puoliajalla. Ottelu siiirtyi hienokseltaan Futuran hallintaan. Kavennus saatiin rangaistuspotkun jälkitilanteesta Arttu Pösö kaadettiin ja rangaistuspotkua asettui ampumaan Temuraz Apriamshvili. Myllypuron maalivahti Ibrahim Bangura torjui vedon mutta ”rebound” tuli suoran Teemulle joka puski kavennuksen 55 min. 2-1.
Tasoitusta ei tavinut odottaa pitkään kun Vinicius Farsson kuljetti päätyyn ja näki vapaaksi jätetyn Teemun maalin edessä syöttö jalkaan ja pallo maaliin 2-2 ajassa 62 min. Ottelun loppu pelattiin hurlumhei meiningillä molempien joukkueiden hakiessa voittomaalia siinä kuitenkaan onnistumatta. Näin arvokas vieraspiste Porvooseen, huonolla pelillä.

One thought on “Tasapeli Myllypurossa

Kommentointi on suljettu.