Voitto Järvenpäästä

Kakkosen ”paikallisottelu” JäPS – Futura on aina mielenkiintoinen ottelu jossa tapahtuu.

Jos Kakkosen itä-lohkon sarjatilannetta katsotaan niin ennakkoon ei Futuralla pitänyt olla mitään mahdollisuutta sarjan kolmosta JäPS’iä vastaan tämä oli huomioinut myös Veikkaus joka oli asettanut vierasvoiton kertoimeksi 4. No onneksi ottelut pitää kuitenkin pelata.

Ottelun alku oli hienoista JäPS:n painostusta ja Futuran maalilla toista otteluaan pelannut Ronny Högström pääsi näyttämään, että taidot ovat tallella. Muutama hyvä koppi ja Futura pysyi hyvin pelissä mukana. Ensimmäinen puoliaika pelattiin maaleitta ja näin siirryttiin tauolle tilanteessa 0-0.

Toiselle puoliajalle muutettiin hieman pelisysteemiä ja vaihdettiin loukkaantuneen Nico Eerolan tilalle Fredrik Aardemäe. JäPS luottaa edelleen suoraviivaiseen peliin pitkä pallo ja ukot perään menttaliteetilla. Jos ottelut voitettaisiin kulmapotkujen perusteella niin JäPS olisi vienyt pelin mutta Futuran puolustus hoiti purkupallot mallikkaasti ja vedot jäivät veskarin rukkasiin.

Futura suoritti pari vaihtoa 67 min Cihan Göksi pois ja tilalle Ville Kuusela. Toinen vaihto 69 min Jesse Sundström pois ja tilalle hyökkäysvoimaa Anton Britschgi. Heti vaihtojen jälkeen JäPS siirtyi 1-0 (70 min) johtoon kun pitkän sivurajan päätteeksi Osku Partonen ohjasi ohi Högströmmin.

Maalin jälkeen Futura lähti rohkeasti hakemaan tasoitusta lisäten hyökkäysvoimaa. Futuran tasoittaa kun ottelua oli pelattu 79 min Arttu Pösön kulmapotkusta Dan Majander puskee 1-1. Kymmenen minuuttia myöhemmin Futura siirtyy johtoon kun Pösön keskitys löytää Anton Britschgin pään, pusku takakulmaan ja tilanne muuttui jopa hieman yllättäen 1-2. Viimeinen maali oli lopullinen niitti kun Vinicius Frasson vapautti Georges ”Misse” Ebonguen läpiajoon, tarkka sijoitus ohi JäPS:n maalivahti Dimitry Chudaykinin loppunumeroiksi 1-3.

Hienoa venymistä joukkueelta kun maalin tappio käännetään 1-3 voitoksi.

Tulevana sunnuntaina Futuran vieraaksi Keskuskentälle saapuu sarjakärki MP ottelu alkaa MM-kisojen takia jo klo 17:00.

Uusimaan juttu löytyy: http://www.uusimaa.fi/artikkeli/225029-futuralle-vierasvoitto-loppuhetkien-maalijuhlilla

Keski-Uusimaa komppaa: http://www.keski-uusimaa.fi/artikkeli/225042-futuran-vaihtopenkilta-avaimet-japsin-kaatoon

One thought on “Voitto Järvenpäästä

Kommentointi on suljettu.