FC Lahti Akatemia Sunnuntaina klo 18:30

Tulevana sunnuntaina 13.7.2014 kello 18.30 FC Futura kohtaa Keskuskentän nurmella FC Lahti Akatemian jo toistamiseen tällä kaudella kotonaan.

Toukokuun lopullahan Futura otti niukan 1-0 voiton Lahtelaisista ”Misse” Ebonquen maalilla, vierailijoiden paremmista maalipaikoista huolimatta.

Nyt on varmasti odotettavissa vieläkin tiukempi kohtaaminen, sillä FC Lahti Akatemia tällä hetkellä sarjan kuumin joukkue.

Lahtelaiset aloittivat sarjan yllättävän heikosti, häviten kauden viisi ensimmäistä otteluaan ja seitsemästä kevään ottelustaan saivat kerättyä vain yhden vaivaisen pisteen.

Sen jälkeen suunta muuttui ja joukkue ei ole hävinnyt kertaakaan, keräten kuudesta viimeisestä ottelustaan viisi voittoa ja yhden tasapelin.

Lahtelaiset saapunevat Porvooseen ykkösmiehistöllään, sillä emäseura FC Lahden liiga pelistä kulunut jo useampi päivä ja seuraava peli vasta tulevana maanantaina

Nyt kun sarja on puolivälissä, Futura tarvitsisi lisäpisteitä kahden hävityn ottelun jälkeen.

Kauden lopuista 13 Futuran ottelusta kahdeksan käydään Porvoossa ja vain viisi enää vieraskentällä.

Sunnuntaina Futura lähtee otteluun lähes parhaalla kokoonpanollaan, joskaan Cihan Göksil ei vieläkään pelanne vaan parantelee jalkaansa.

Ottelu toimii hyvänä lämmikkeenä myöhemmin illalla pelattavalle MM finaalille.

 

Nähdäänhän sunnuntaina Keskuskentällä !
Voit seurata viimehetken tapahtumia myös Futuran Facebook- tai kotisivuiltamme.

https://www.facebook.com/FCFutura

http://www.fcfutura.fi/

 

One thought on “FC Lahti Akatemia Sunnuntaina klo 18:30

Kommentointi on suljettu.