MP haki pisteet Porvoosta

Kakkosen itä-lohkon kärkijoukkue MP ei ollut yllätettävissä.

Ensimmäisen puoliajan Futura taisteli tasapäisesti MP:n kanssa vierailija hallitsi paremmin sateisen ja liukkaan nurmen metkut mutta puoliajalle mentiin tasalukemissa 1-1, toisella puoliajalla MP meni menojaan.

MP:n ”rokotti” ensimmäisen kerran kun ottelu oli vanhentunut vain 2 minuuttia kun Sasha Popovitch laukoi vausmaalin 0-1. Futura tasoitti ottelun kun ottelua oli pelattu 14 min. Arttu Pösö tarjoili namupassin Vinicus Frassonille joka teki kauden avausmaalinsa 1-1. Kotijoukkueella oli myös paikkansa, mutta kokenutta liigajyrää (MyPa) Antti Kuismalaa ei pystytty yllättämään.

Toiselle jaksolle MP tuli ryminällä ja ottelua pelattiin Futuran kenttäpäädyssä. MP siirtyi johtoon kun Jerry Särkkä nappasi Futuran harhasyötö ja nosti hallitusti yli Alessandro Martzuolin 1-2 (64 min). MP teki ottelun loppuun vielä kaksi lähes identtistä maalia Popovitch’in keskityksestä Antti Voutilainen laukoo 1-3 (80 min.) ja saman kuvion uusinta Popovitch keskittää ja Torres alukoo lopppunumeroiksi 1-4 (87 min.).

Futura matkaa perjantaina Helsinkiin jossa vastaan asettuu PK-KU’n murskaluvuin (6-0) votttaneen sarjakakkosen Atlantiksen.

Oheisesta linkistä MP:n kommentit ottelusta:
http://www.mikkelinpalloilijat.fi/index.php?id=1&pg=5&ui=4486

One thought on “MP haki pisteet Porvoosta

Kommentointi on suljettu.