FC Futura – Atlantis FC otteluennakko

Taas pelataan Porvoossa viikonloppuna.
Sunnuntaina 31.8 kello 18.30 FC Futura kohtaa kotipelissään Keskuskentän nurmella sarjajohtaja Atlantiksen.

Atlantis on tällä hetkellä kakkosen varmin joukkue voitettuaan 13 viimeistä otteluaan.

Helsinkiläiset ovat menettäneet pisteitä edellisen kerran kesäkuun yhdeksäntenä hävittyään kotonaan FC Lahdelle.

Atlantiksen kuumin pelaaja on vasta syksyllä 23 vuotta täyttävä Sakari Tukiainen, jolla 21 kierroksen jälkeen tehtynä käsittämättömät 31 maalia kakkosessa.

Sarjan kaikkien aikojen ennätys on nyt 33 maalia, jonka jakavat Pasi Nevanperä (Kiisto kaudella 2002) ja Joel Pohjanpalo (Klubi 04 kaudella 2011).

Tukiaisella on kuusi kierrosta aikaa tehdä uusi ennätys ja tällä tahdilla hän varmaan sen tekeekin.

Onhan hän jäänyt ainoastaan neljässä ottelussa ilman maaleja.

Futuraa vastaan Tukiainen teki toukokuussa Porvoossa kaksi maalia Atlantikselle 3-2 päättyneessä ottelussa. Heinäkuun alkuun Helsingissä Atlantis oli 2-1 lukemin parempi ja kotijoukkueen molemmista maaleista vastasi, kukas muu kuin Tukiainen.

Tukiainen keksittiin täksi kaudeksi kakkoseen kuutosen CLE:stä, jossa hän viimeisteli viime kaudella 30 maalia.

Kotijoukkue Futura on päässyt viime kierroksilla hyvään vireeseen, voitettuaan kolme viimeistä otteluaan maalierolla 6-0. Entisestäänkin vahvistunut alakerta piti nollat myös sarjan kakkosena olevan Mikkelin Palloilijoiden vieraana.

Keskuskentällä nähdään myös 11 vuoden odottelun jälkeen Futuran oma kasvatti Mikko Lönnström, joka saapui loppu kaudeksi Porvooseen ykkösen Viikingeistä.

Futura tullee lähtemään otteluun parhaalla miehistöllään, mutta Atlantikselta puuttuvat ainakin pelikiellossa olevat Lawrence Simeon ja Buba Gibba.

Tasaisessa sarjassa Futura majailee tällä hetkellä kuudentena, mutta sarjan kolmoseen Kultsuun on vain 4 pistettä, samoin kuin putoamisviivan alla olevaan Myllypuroonkin.

Tervetuloa lauantaina Keskuskentälle !