Ensi viikonloppuna pelataan tärkeistä pisteistä Porvoossa !

FC Futura kohtaa seuraavassa kotipelissään Keskuskentän nurmella Helsinkiläisen FC Viikkarit.

Ottelu käydään lauantaina 20.8.2014 kello 16:00.

Sarjassa on ratkennut vasta Viikkareiden putoaminen kolmoseen, sekä Atlantiksen meno ykkösen nousukarsintaan. Toisen putoajan paikalle on tarjolla vielä useampi joukkue ja siksi Futuralle voitto Viikkareista olisi todella tärkeä tulevan sarjapaikan kannalta.

Joukkueista SC KuFu-98 (27), Myllypuro (31), Futura (29), Lahti Akatemia (30) ja Kultsu (31) löytynee toinen putoaja Viikkareiden lisäksi. PK Keski-Uusimaan (34) ja JäPSin (36) sarjapaikka alkaa olla jo lähes varma viikonlopun voittojen vuoksi.

Futura kohtaa sarjan kolmella viimeisellä kierroksella vielä Viikkarit (koti), Kultsu (vieras) ja KuFu (koti), joten sarjapaikan varmistus vielä täysin omissa käsissä.

Kuopiolaisilla lienee ehkä vaikein loppuohjelma, kun he kohtaavat Myllypuron (v), Atlantiksen (k), MP (k) ja viimeisellä kierroksella Futuran Porvoossa. Myöskään Lahtelaisilla loppu ei ole kovin helppo, kun PK Keski-Uusimaa ja Myllypuro käyvät Lahdessa ja välissä vieraspeli Atlantista vastaan.

Sarjastahan putoaa siis kaksi heikointa, sekä neljän lohkon heikoin kolmanneksi viimeinen. Tällä hetkellä heikoin sarjan kahdeksas löytyy pohjoisen lohkosta (JBK 20 pistettä) ja toiseksi heikoin etelän Gnistan (22 pistettä).

Futura lähtenee Viikkarit otteluun lähes samalla kokoonpanolla, kuin millä viimeaikaiset voitotkin ovat tulleet. Ainoastaan Gökcilin korttitilin täyttyminen aiheuttanee valmentaja Jukka Korhoselle pientä päänvaivaa, sillä Cihan huilaa tulevan pelin. Myöskin Viikkareiden numero 15, Oscar Simula, huilaa korttitilin takia tulevan Futura ottelun.

Tervetuloa kannustamaan kotijoukkue voittoon ja tärkeisiin sarjapisteisiin !