Futura pelaa Kakkosessa 2015

Sunnuntain vieraspisteet Joutsenosta nostivat Futuran ”kuiville” ja sarjapaikka varmistui ennen tulevana lauantaina pelattavaa viimeistä kierrosta.
Ottelussa oli panosta molemmilla jokkueilla, koska Kakkosen itä-lohko on ollut tällä kaudella jopa tasaisempi kuin aikaisemmin. Ennen kauden alkua spekuloitiin sarjan tasaisuudella, mutta tuskin kukaan osasi odottaa näin tasaista sarjaa. Ainoastaan Atlantis FC sarjan kärjessä karkasi MP:ltä jo hyvissä ajoin ja samoin Viikkarit sarjan toisessa päässä pelaa sarjan loppuun kunniakkaasti pudoten takaisin Kolmoseen.
Kultsu pelissä ei maaleilla juhlittu, mutta sen tärkeän maalin teki Nico Eerola ensimmäisen puoliajan viimehetkillä. Tämä maali riitti kolmeen pisteeseen ja sarjataulukossa joukkue nousi jo neljänneksi. Itä-lohkon ratkaisu tapahtunee tänään 29.9 ottelussa Atlantis FC-FC Lahti Akatemia jossa lahtelaiset tarvitsevat pisteitä mielellään kolme kappaletta. Jos Atlantis FC voittaa niin toinen putoajan löytyy vasta lauantaina kolmikosta Kultsu-KuFu-Lahti. Kultsu matkaa Keravalle PKKU:n vieraaksi, KuFu tulee Porvooseen ja Lahti saa vieraakseen FC Myllypuron.

Kauden viimeinen kotiottelu Futura-KuFu pelataan lauantaina klo 14:00 alkaen Keskuskentän nurmella.