Maalikarkelot Pallokentällä

Futuran avaus:

Mv: Olavi (Oka) Hetemäki

Puolustus: Nico Eerola,Jimi Vuohelainen,Jere Siltala,Rasmus Kautto

Keskikenttä: Vili Lankinen,Lauri Saarikoski,Cihan Göksil, Jesse Sundström, Nemanja (Nemu) Biga

hyökkäys: Anton Britschgi

 

Sarjakausi käynnistyi Porvoossa erittäin kesäisessä säässä,missä katsojat pääsi ilman lisäksi nauttimaan myös maali-iloittelusta. Ottelu oli tuskin päässyt edes käyntiin,kun Nemu jatkoi pallon laitaa pitkin Jesselle,joka pyörähti vastustajasta irti ja keskitti pallon maalille,jonka Vili puski näyttävästi sisään. 1-0 kotijoukkueelle!  Maalin jälkeen vierasjoukkue hallitsi palloa ja vyörytti hyökkäyksiä suurelta osin vasemman laidan kautta. Vaarallisin tilanne syntyi Pastilalle,jonka vedon Oka hienosti torjui ja siitä kimmonneen irtopallon puolustajat kerkesi peittämään. 14 minuutin kohdalla Saarikoski antoi kulman takatolpalle,josta ensimmäistä kakkosen peliä pelannut Jimi Vuohelainen puski pallon tolppaan. Ensimmäinen puoliaika oli jo lähes loppu,kun Vili lähti haastamaan laidasta. Seinäsyöttö Saarikosken kanssa ja pallo boxiin,johon Vili ehti ennen Gnistanin maalivahtia. Maalivahti ajoi kovalla vauhdilla Vilin nurin. Pallo pilkulle! Britschgi ja 2-0 kotijoukkuelle! Tämä jäi myös taukotilanteeksi.

Toinen jakso ja Gnistan otti entistä enemmän hallintaa itselleen,kun kotijoukkueen pakka valui puolustusasemiin. Lopulta gnistan sai kuparisen rikki,kun Cihan menetti pallon vaarallisessa paikassa,ja pallo käännettin nopeasti Nybergille,jonka veto kimposi Nicon jalasta harmillisesti takakulmaan. 2-1! Toinen vierasjoukkueen maali oli lähes toisinto edellisestä. Vaarallinen pallonmenetys Cihanilta,josta Rantanen käänsi nopeasti laitaan Nybergille ja jäätävä pommi. 2-2! Maalin jälkeen Gnistan haki raivokkaasti vielä voittomaalia,mutta kotijoukkue kesti muutamat läheltä piti tilanteet. 82 min pelattu,kun Nico lähettää tarkan pallon Antonille,joka pääsee läpi ja pallo varmuudella ohi Gnistanin maalivahdin. 3-2! Lähes heti maalin jälkeen Gnistan sai pallon kotijoukkueen ylärimaan. Ja lopulta pelikellon näyttäessä jo täyttä aikaa Gnistan saa kulman,jonka Rexhepi puskee voimalla sisään. 3-3!

laukaukset kohti maalia F:5 G:12

Kulmat  F:1 G:7

vapaapotkut F:12 G:4

varoitukset F:0 G:2

Yleisöä: 388

Tästä pari päivää huilia ja sunnuntaina jo vastaan asettuu Lappeenrannassa Pepo

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.