Luigi Mariani vahvistaa porvoolaisia

Jo viime kaudella Futurassa loistanut ja töitä hartiavoimin tehnyt Luigi Mariani on tehnyt kauden loppuun ulottuvan sopimuksen Futuran kanssa. Luigi on monipuolinen pelaaja Futuran hyökkäyspäähän,ja tulee varmasti lisäämään joukkueen tulivoimaa. Luigi on ollut joukkueen mukana jo kolme viikkoa ja pelilupa on jo tulevan sunnuntain Pepo peliin.

-Saatiin joukkueeseen mahtava pelimies ja ennen kaikkea mahtava ihminen,joka tahtoo auttaa joukkuetta kaikin keinoin. Hieno juttu tosiaan,että Lui valitsi meidät, kertoo joukkueen valmennustiimiin tänä vuonna kuuluva Petri Lampinen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.