Futura ryöstöretkellä idässä

Futura avaus:

Mv: Olavi Hetemäki

Puolustus: Nico Eerola, Jimi Vuohelainen,Jere Siltala,Rasmus Kautto

Keskikenttä: Vili Lankinen,Lauri Saarikoski,Jesse Sundström, Luigi Marianne, Nemanja Biga

Hyökkäys: Anton Britschgi

 

Lappeenrannassa vietettiin äitienpäivää aurinkoisessa ja kuumassa ilmassa,josta vierasjoukkue Futura nappasi hienon 0-3 voiton kotijoukkue Peposta. Futura sai otteluun lähes identtisen alun mitä Gnistan ottelussa. Parin minuutin pelin jälkeen Anton voitti laidassa 1vs1 tilanteen ja keskitti maalille. Pepon puolustuksen haparoidessa pallo kimposi Vilille, joka sijoitti pallon verkon perukoille. 0-1! Maalin jälkeen kotijoukkue otti hieman pallonhallintaa ja saikin luotua pari vaarallista kulmaa ja keskitystä, jotka vierasjoukkue kuitenkin sai siivottua. Seuraavaksi oli Futuralla pari puolikasta tonttia,joissa Nemun viimeistelyt viuhui kuitenkin yli. 38 minuutin kohdalla Pepo sai kulman,jonka jälkitilanteesta epäonnistunut keskitys kolahti Futuran rimaan vaarallisen näköisesti. Ensimmäinen puoliaika oli ehkä hivenen kotijoukkueen hallintaa,mutta tauolle siirryttiin kuitenkin Futuran 0-1 johdossa.

Toinen jakso tuskin kerkesi alkaa,kun Nemu keskitti Vilille, joka pääsi lähietäisyydeltä yrittämään maalintekoa. Linjamiehen näkemyksen mukaan Pepon puolustus torjui pallon kädellä,joten tuomiona punainen kortti ja pilkku. Anton ja 0-2! Pari minuuttia tästä ja Luigi vapauttaa Antonin,jonka viimeistely kilpistyy Pepon veskariin. 53 minuuttia pelattu Nico pelaa oikeaa laitaa eteenpäin Vilille, joka syöttää pallon Luigille boxiin. Taidokas sijoitus maalivahdin ohi ja taululle 0-3! Heti maalin jälkeen Vilillä ja Luigilla oli mahdollisuus niitata jo neljään nollaan,mutta ei onnistumisia. 60 minuutin kohdalla Pepo loi vaarallisimman tilanteen,jonka Oka torjui kuitenkin mallikkaasti. Tämän jälkeen vierasjoukkueella oli kaksi suurta mahdollisuutta lisätä johtoaan,mutta ei Nemu eikä Anton onnistunut vaan molempien viimeistelyt meni kymmenisen senttiä ohi maalin. Tämän jälkeen Futuran suurin hyökkäysinto loppui ja joukkue tyytyi suojelemaan johtoaan. Myöskään Pepo ei alivoimaisena suurta kiriä tai painetta saanut luotua ja näin porvoolaiset nappasivat makean 0-3 vierasvoiton.

Futuran vaihdot: 78min saarikoski out, Nylund in

83min Vuohelainen out,Sorja in

88min Britschgi out, Cöksil Mehmet in

 

Vajaan viikon päästä lauantaina Futura jatkaa otteluitaan kotikentällä, kun Keskuskentän viheriöllä vastaan asettuu Käpylän pallo Helsingistä.

Lauantaina 14.5 klo16.00 Futura-Käpa, Porvoon Keskuskenttä

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.