Futura mätti maaleja vieraissa

JÄRVENPÄÄ. FC Futura jatkoi voittoputkeaan keskiviikkona kun vieraissa kaatui JäPS-47 Järvenpäästä lukemin 6-1 (3-0).

Futura siirtyi johtoon kymmenenen minuutin jälkeen kun JäPS-47:n puolustaja Miska Pylkkänen ohjasi Anton Britschgin antaman keskityksen omaan maaliin.

Kymmenen minuuttia myöhemmin Joni Oikkonen puski kauden ensimmäisellä osumallaan tilanteeksi 2-0 ja kuusi minuuttia tästä Emil Lehtinen lisäsi Futuran johtoa kolmeen maaliin. Esityön molempiin maaleihin teki mainion ottelun tehnyt Lassi Kouri.

Puoliajalla Petri Lampinen ja Anton Britschgi joutuivat jättämään kentän pikkuvammojen takia mutta Futura näytti että joukkueelle on koossa laaja ja laadukas ryhmä.

Vaihtopelaaja Axel Holmberg osui melkein heti toisen puoliajan alussa ja pakin paikalta hienoja nousuja tehnyt Oliver Henrichson täräytti ylänurkkaan lukemat 5-0.

Futuralle sattui pieni kömmähdys ja JäPS-47 sai kavennettua tilanteeksi 5-1. Lisäajalla toinen vaihtomies Benjamin Smeds iski loppulukemiksi 6-1.

Kun samaan aikaan FC Kontu jäi tasapeliin 1-1 HerToa vastaan niin porvoolaiset nousivat lohkokakkosiksi paremman maalieron turbin.

Seuraavaksi Futura kohtaa vieraissa Nastolan Nopsan (1.7.) ennen kun kevätkausi päätetään kärkikamppailulla PK Keski-Uusimaata vastaan perjantaina 5. heinäkuuta.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.