Lönnqvist jatkaa Futuran peräsimessä

img_20190923_181740-1.jpgPORVOO. Johan Lönnqvist jatkaa porvoolaisen jalkapalloseuran FC Futuran miesten edustusjoukkueen valmentajana myös kaudella 2020. Molemmat osapuolet ovat pääosin olleet tyytyväisiä kauteen ja sen perusteella jatkosopimus oli luontainen jatkumo yhteiselle projektille.

  • Tämä oli ainakin omalta osaltani helppo päätös. Olisi tuntunut hassulta astua sivuun juuri nyt kun ollaan melkein vuoden päivät tehty töitä yhdessä ja asetettu palikoita tulevaisuutta varten, sanoo Johan Lönnqvist joka otti valmennusvastuun syksyllä 2018.

FC Futura käynnisti tällä kaudella kahden vuoden projektin jonka perusajatuksena oli rakentaa ”oman kylän” joukkue koostuen porvoolaisista pelaajista ja tavoitteena nousu Kakkoseen viimeistään kaudella 2020.

  • Valmennustiimi on hyvä ja innostunut ja se on myös näkynyt kaikessa tekemisessä. Päästiin lähelle nousua jo ensimmäisenä vuonna mikä sinänsä on hyvä asia, mutta aina on tietysti parannettavaa. Kun kautta on jäljellä kaksi kierrosta niin alla on ainoastaan yksi tappio, mutta valitettavasti Pallokerho Keski-Uusimaa oli tällä kertaa piirun verran parempi, sanoo FC Futuran puheenjohtaja Leena Rantanen-Kolehmainen.

Lähtokohdat ensi kautta ajatellen ovat hyvät. Joukkueessa on hyvä yhdistelmä omia junioreita (FC Futura Juniorit) ja kokeneita pelaajia. Johan Lönnqvist on jo keskustellut jatkosta kaikkien pelaajien kanssa.

  • Nyt kun joukkueen pelaajat ovat minulle tuttuja on helpompi lähteä rakentamaan jatkoa varten. Suurin osa pelaajista on halukkaita jatkamaan ja vaikka muutama kysymysmerkki leijuu ilmassa niin kukaan ei ole ilmoittanut ehdottomasti ei jatkon suhteen. Olen varma että ensi vuonna ollaan vahvempia ja valmiimpia, sanoo Lönnqvist.

FC Futuran kauden viimeinen kotipeli on tulevana perjantaina kun vastaan asettuu Nastolan Nopsa. Ottelu pelataan Pallokentällä alkaen klo 18.30. Kauden päätöspeli pelataan nousun Kakkoseen jo varmistaneen PKKU:n vieraana sunnuntaina 6. lokakuuta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.