Futura taipui sarjakärjelle

TUUSULA. FC Futura kärsi sunnuntaina kauden toisen tappionsa kun sarjakärki ja nousun Kakkoseen jo aiemmin varmistanut Pallokerho Keski-Uusimaa oli parempi lukemin 3-1 (1-0).

Kun samaan aikaan FC Kontu kellisti vieraskentällä sarjan heittopussin Hyvinkään Palloseuran lukemin 12-0 oli porvoolaisten lopulta tyytyminen kolmanteen tilaan lohkossa.

Loppopisteet lohkossa olivat seuraavanlaiset: Pallokerho Keski-Uusimaa 58, FC Kontu 51, FC Futura 50.

Sunnuntain ottelu Tuusulan Urheilupuistossa alkoi vieraitten kannalta heikosti. Kotijoukkue iski korkealla prässillä ja Futuralla oli vaikeuksia oman pelin avaamisen kanssa.

Kotijoukkue siirtyi 1-0 johtoon kun ottelua oli pelattu noin kymmenen minuuttia. Futuran puolustuslinja arvioi pallon lentoradan väärin ja kotijoukkueen Willem Haapiainen pääsi nokikkain Futuran maalivahdin Valter Wikströmin kanssa ja sijoitti lopulta pallon tyhjään maaliin.

Tauolta kentälle juoksi sisuuntunut vierasjoukkue ja kovan työn päätteeksi Nico Eerola onnistui lähietäisyydeltä tuikkaamaan tasoituksen 1-1. Syötön tarjoili Dan Majander.

Futura haki ahnaasti voittoa ja tämä jätti puolustukseen tilaa. Pallokerho Keski-Uusimaalla oli puolen tusinaa avointa maalipaikkaa jotka Valter Wikström torjui mutta lopulta hänenkin oli antauduttava.

Kotijoukkue pääsi pari kertaa lähietäisyydeltä iskemään ja näin lopputulokseksi kirjattin 3-1. Näin ollen Pallokerho Keski-Uusimaa marssi läpi sarjan ilman yhtään tappioita ja ansaitsi nousunsa.

Futuran avauskokoonpano: Valter Wikström mv, Dan Majander, Joni Oikkonen, Nico Eerola, Kasper Eriksson, Rasmus Kautto, Lassi Kouri, Anton Britschgi, Henri Pulkkinen, Axel Holmberg, Benjamin Smeds.

Vaihdosta kentälle toisella puoliajalla juoksivat Simon Stenstrand, Oliver Henrichson, Hussein Abbas.

FC Futura haluaa kiittää kaikkia tukijoita ja taustahenkilöitä sekä tietenkin yleisöä, valmennusta ja pelaajia tästä kaudesta. Nähdään taas ensi vuonna!

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.