Futura jatkaa sarjakärjessä tasapelistä huolimatta

PORVOO. FC Futuran edustusmiehistö on ainoastaan muutaman askeleen päässä paikasta Kakkosen karsintoihin. Tiistaina vastaan asettui sarjakakkonen Tikkurilan Palloseura, ja kun pisteet tasattiin lukemin 1-1 (0-0), niin porvoolaisten etumatka pahimpaan uhkailijaan säilyi kolmessa pisteessä.

Tätä kirjoittaessa sarjataulukko näyttää seuraavanlaiselta: kärjessä FC Futura 38 pistettä (14 ottelua), toisena Tikkurilan Palloseura 35 pistettä (13), kolmantena VJS 33 pistettä (14) ja neljäntenä SAPA/3 30 pistettä (14).

Tiistain peli ei ollut mikään täysosuma kotijoukkueen puolelta, mutta tärkein eli yksi piste saatiin kuitenkin naarattua. Ensimmäisellä puoliajalla Futuran puolustuksella oli suuria vaikeuksia TiPS:n nopeiden vastahyökkäyksien kanssa, mutta kotijoukkueen maalivahti Valter Wikström piti joukkuetta pystyssä erinomaisilla torjunnoillaan.

Toisella puoliajalla nähtiin selvbästi pirteämpi kotijoukkue, ja maalin edestä Markus Tukiainen pääsi sutimaan pallon vieraitten verkkoon heti toisen puoliajan kolmennella peliminuutilla. Vieraiden vastaus tuli kahdeksan minuuttia myöhemmin kun Borry Sabally tasoitti ottelun lukemiksi 1-1 komealla kaukolaukauksella.

Aivan pelin loppupuolella molemmilla joukkueilla oli paikat voittoon. Henri Pulkkisen vapaapotku kolahti esimerkiksi poikkipuuhun ja sankarin viittaa tarjottiin myös vieraiden Adel Jradille, mutta tämän puskun lähietäisyydeltä Valter Wikström torjui kulmapotkuksi.

FC Futuran aloituskokoonpano: Valter Wikström mv, Dan Majander, Joni Oikkonen, Rasmus Kautto, Axel Holmberg, Lassi Kouri, Oliver Henrichson, Kasper Eriksson, Markus Tukiainen, Anton Britschgi, Henri Pulkkinen. Vaihdosta kentälle juoksivat toisella puoliajalla Benjamin Smeds, Nico Eerola, Ukko Turunen sekä Hussein Abbas Jameel.

Seuraava tosikoitos on porvoolaisilla edessä jo tulevana lauantaina kun SAPA/3 Helsingistä, jolla kuuleman mukaan on sarjan äänekkäimmät kannustusjoukot, saapuu Porvooseen. Pallokentälle on varmuuden vuoksi tilattu ammattijärjestysmiehet sekä poliisit, mutta eiköhän pääpainopiste kuitenkin pysy jalkapallossa. Näin ainakin toivomme.
Mainittakoon että SAPA/3 on Futuran ohella ainoa joukkue joka vielä on ilman tappioita sarjassa. Helsinkiläisillä on koossa kahdeksan voittoa ja peräti kuusi tasapeliä kun Futuran vastaava saldo on kaksitoista voittoa ja kaksi tasapeliä.
Lauantain peli Pallokentällä alkaa klo 14.
Tämän jälkeen Futura kohtaa vielä vieraissa Koivukylän Palloseuran ja sarja päättyy kotiottelulla Puistolan Urheilijoita vastaan perjantaina 9.10.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.