Futuran joukkueessa koronavirustartunta

PORVOO. FC Futuran miesten edustusjoukkueessa on perjantaina 3.10.2020 todettu koronavirustartunta. Porvoossa altistuneita on noin 30 edustusjoukkueen jäsentä ja tartunnan saaneen läheisiä ja saman verran altistuneita on pääkaupunkiseudulla sijaitsevassa oppilaitoksessa.

Terveysviranomaiset ovat määränneet altistuneet kotikaranteeniin joka päättyy 10.10.

Alla vielä Porvoon kaupungin laatima tiedote kokonaisuudessaan:

Porvoolaisen jalkapalloseura FC Futuran miesten edustusjoukkueessa on todettu koronavirustartunta. Terveydenhuoltoviranomaiset seuraavat tartunnan saaneen vointia, ja pelaaja on määrätty eristykseen kotiinsa.

Tartunnalle on altistunut kymmeniä henkilöitä Porvoossa ja pääkaupunkiseudulla. Terveydenhuoltoviranomaiset kartoittavat parhaillaan altistuneita.

– Porvoossa altistuneita on noin 30. Altistuneet ovat miesten edustusjoukkueen jäseniä ja tartunnan saaneen läheisiä, mutta ei pelitapahtumien yleisöä, kertoo sosiaali- ja terveysjohtaja Ann-Sofie Silvennoinen. 

Lisäksi altistuneita on suunnilleen saman verran pääkaupunkiseudulla sijaitsevassa oppilaitoksessa. Kaupunkien terveysviranomaiset ottavat altistuneisiin yhteyttä, ja heidät määrätään kotikaranteeniin.

– Porvoossa on viikonloppuna useita tapahtumia. On erittäin tärkeää, että muistamme noudattaa hyvää käsihygieniaa ja turvavälejä sekä käyttää kasvomaskeja tapahtumissa. Tapahtumiin ei saa osallistua, jos on lieviäkään hengitystieinfektion oireita, painottaa sosiaali- ja terveysjohtaja Ann-Sofie Silvennoinen.

– Kannustamme myös kaikkia porvoolaisia lataamaan Koronavilkun puhelimiinsa

Tämän johdosta FC Futuran huominen vieraspeli Koivukylän Palloseuraa vastaan sekä viimeinen kotiottelu Puistolan Urheilijoita vastaan on alustavasti siirretty viikolle 42. Palaamme asiaan ja tarkempiin päivämääriin kunhan saamme lisäinfoa Palloliiton suunnalta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.