Futura nousukarsintoihin!

PORVOO. FC Futuran edustusmiehistö varmisti torstaina paikan tuleviin jalkapallon Kakkosen karsintoihin. Futuran ja vierailevan Puistolan Urheilijoiden välinen ottelu päättyi dramaattisten vaiheiden jälkeen tasatulokseen 2-2 (0-1).

Tämä tarkoittaa että porvoolaisryhmä menee parhaana lohkokakkosena karsintoihin jossa vastaan asettuvat Peli-Karhut Karhulasta sekä Käpylän Pallo Helsingistä.

Vieraileva Puistolan Urheilijat pelasi vahvaa puolustuspeliä ja pyrki nopeilla vastahyökkäyksillä yllättämään kotijoukkueen puolustuksen. Futura aloitti kuitenkin ottelun vahvasti ja ilman PuiU-maalivahti Tomi Honkaniemen erinomaisia torjuntoja kotijoukkue olisi hyvinkin voinut tehdä pari maalia ensimmäisen vartin aikana.

Kun Futura epäonnistui maalinteossa niin Puistolan Urheilijat iski oikeastaan ensimmäisestä kunnollisesta maalintekopaikasta. Samir Talat pääsi käsiksi irtopalloon rangaistusalueella ja sijoitti pallon varmasti ohi Samuel Niemisen Futuran maalilla. Peliä oli tällöin käyty runsaat puoli tuntia.

Toisella puoliajalla Futura käänsi ottelun edukseen vahvojen erikoistilanteiden turvin. Lohkon maalipörssin kakkonen Markus Tukiainen (19 osumaa) tasoitti tilanteeksi 1-1 Kasper Erikssonin antamasta kulmapotkusta ja Anton Britschgi, joka pienen lihasvamman takia päästettiin irti vasta toisella puoliajalla, teki kotijoukkueelle 2-1 kun ottelua oli jäljellä 15 minuttia.

Puistolan Urheilijat tulivat kuitenkin vielä takaisin uudemman kerran ja kapteeni Markus Rosenblad aiheutti kotikannattajissa sydämentykytystä tasoittamalla tilanteeksi 2-2 ottelun 88. peliminuutilla. Onneksi lisäosumat jäivät puuttumaan ja Futura jatkaa kauttaan nousukarsinnoissa.

Futuran avauskokoonpano: Samuel Nieminen mv, Petri Lampinen, Joni Oikkonen, Nico Eerola, Dan Majander, Lassi Kouri, Kasper Eriksson, Benjamin Smeds, Markus Tukiainen, Henri Pulkkinen, Hussein Abbas Jameel. Vaihdosta kentälle toisella puoliajalla juoksivat Axel Holmberg, Simon Stenstrand, Anton Britschgi, Rasmus Kautto sekä Oliver Henrichson.

Näillä näkymin FC Futura aloittaa karsinnat vieraskentällä Kotkassa vlauantaina 24.10. Ottelu paikallisen Peli-Karhujen ja Futuran välillä alkaa klo 15 (pelipaikkana Arto Tolsa Areena) Toinen karsintaottelu Futura-Käpylän Pallo pelataan joko lauantaina 31.10 tai sunnuntaina 1.11 Porvoon Pallokentällä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.