Kakkosen karsinnat käyntiin

KäPa voitti pekan Futuran nousukarsintalohkossa

HELSINKI. Jalkapallon Kakkosen nousukarsinnat pyörähtivät käyntiin viikonloppuna. Porvoolainen FC Futura oli huilivuorossa mutta karsintalohkon kaksi muuta joukkuetta Käpylän Pallo ja Peli-Karhut kävivät lauantaina kiivaan kamppailun voitosta.

Maalittoman avauspuoliajan jälkeen kotijoukkue KäPa teki toisella puoliajalla kaksi maalia Tuomas Mustosen ja Daniel Heikkisen toimesta. Tuloksella 2-0 helsinkiläiset ottivat ison harppauksen kohti Kakkosta.

Futuran karsintaurakka alkaa tulevana lauantaina (24.10) kun joukkue matkaa Peli-Karhujen vieraaksi Kotkaan. Ottelu Arto Tolsa Areenalla alkaa klo 15.00. Toivottavasti porvoolaiskannattajiakin saapuu paikalle runsain määrin.

Mikäli Futura onnistuu voittamaan kyseisen kamppailun on nousu Kakkoseen samalla selvä (ja viimeistä karsintaottelua ei tarpeettomana pelata). Tasapeli tai tappio sen sijaan tarkoittaa että kaikki jää viimeisen ottelun varaan.

Jos Kotkassa päädytään tasapeliin tai ottelu päättyy Peli-Karhujen voittoon on Futuralla vielä edessä ratkaiseva ottelu Käpylän Palloa vastaan. Tämä kamppailu käydään lauantaina 31.10 klo 15.00 Porvoon Pallokentällä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.