Futuralle kirvelevä tappio Kakkosen nousukarsinnassa

KOTKA. FC Futuran edustusmiehistö kärsi kirvelevän tappion lauantaina kun Kakkosen nousukarsinnat pyörähtivät käyntiin.

Peli-Karhut Kotkasta oli paremmin lukemin 3-1 (2-0) ja näin ollen porvoolaisilla on enää yksi mahdollisuus nousta sarjaporrasta ylemmäs.

Ratkaisevassa ottelussa ensi lauantaina FC Futuran on voitettava Käpylän Pallo vähintään kahdella maalilla jotta nousu olisi mahdollista.

Lauantaina Kotkassa Futura aloitti kohtalaisen hyvin mutta Jimi Lassila iski isännät 1-0 johtoon ensimmäisestä kunnon laukauksesta kohti maalia. Peliä oli tällöin käyty ainoastaan seitsemän minuuttia.

Muutama minuutti myöhemmin Futura joutui tekemään ensimmäisen vaihdon kun maalivahtina aloittanut Samuel Nieminen joutui jättämään kentän loukkaantumisen takia. Tilalle tuli armeijasta aamulla lomille päässyt Walter Vikström.

Futuralle oli ensimmäisellä puoliajalla pari tolppalaukasta (Markus Tukiainen, Henri Pulkkinen) ja pari muuta maukasta maalipaikkaa, mutta maaliin asti palloa ei saatu.

Peli-Karhut oli sitäkin tehokkaampi maalin edestä ja Elmo Tolvanen siirsi kotijoukkueen 2-0 johtoon aivan ensimmäisen puoliajan viime hetkillä.

Toisella puoliajalla Futura sa tuulta purjeisiin kun Henri Pulkkinen latasi maalinedusruuhkasta kavennuksen 2-1 vajaan tunnin pelin jälkeen.

Tämän jälkeen molemmilla oli puolittaisia maalintekotilanteia mutta viimeisen niitin taistelulle iski Juho Raivela tekemällä 3-1 ottelun 84. minuutilla.

Futura avauskokoonpano: Samuel Nieminen mv, Joni Oikkonen, Dan Majander, Nico Eerola, Lassi Kouri, Axel Holmberg, Markus Tukiainen, Anton Britschgi, Henri Pulkkinen, Kasper Eriksson, Oliver Henrichson.

Vaihdosta kentälle juoksivat Petri Lampinen, Henri Määttä, Hussein Abbas Jameel, Simon Stenstrand.

Futura-KäPa tulevana lauantaina klo 15 Pallokentällä. Nähdään siellä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.