UNELMASTA TULI TOTTA!

PORVOO. FC Futuran miesten edustusjoukkueen pitkään odotettu nousu Kakkoseen on nyt totta!

On mennyt 5 kautta, kun FC Futuran miehet viimeksi ovat pelanneet tällä sarjatasolla. Pelaajien ja valmennustiimin työ kolmen viime vuoden aikana Johan Lönnqvistin vetämässä valmennusprojektissa on ollut sitoutunutta, järjestelmällistä ja tavoitteellista.

Olemme ylpeitä ja kiitollisia. Kaikkien projektiin osallistuneiden panos on ollut tärkeää tavoitteemme saavuttamisessa!

Nyt valmistaudumme joukkueen kokoamiseen ja Kakkosen peleihin iloisina ja innostuneina. Olemme edelliskausien tapaan myös kuluneella kaudella toimineet tiiviissä yhteistyössä FC Futura Junioreiden (FCFJ) kanssa.

Olemme iloisia, että myös tällä kaudella useat nuoret porvoolaiset FCFJ:n kasvatit ovat debytoineet edustuksen peleissä ja saaneet näyttää taitojaan miesten sarjassa. Tämä luo jatkuvuutta porvoolaiselle jalkapallolle myös tulevaisuudessa ja toivomme näkevämme junioripelaajia myös ensi kaudella kovissa Kakkosen peleissä.

Päällimmäisenä ajatuksissa tällä hetkellä on kiittää kaikkia eri tahoja, joiden myötävaikutuksella unelmamme on toteutunut.

KIITOS kaikki pelaajat, valmentajat, aktiiviset vapaaehtoiset toimijamme, lukuisat pitkäjänteiset ja luotettavat yhteistyökumppanimme ja toimintamme taloudelliset tukijat, vanhemmat ja perheet ja sekä peleissä käyvät kannattajamme!

Toivokaamme, että vuonna 2022 pandemia ei enää rajoita pelitapahtumia ja saamme pelata normaalin pelijärjestelmän mukaisesti. Katsotaan tulevaisuuteen optimistisesti ja uskotaan porvoolaisen jalkapallon tulevaisuuteen.

Nähdään ensi kauden peleissä vuonna 2022, joka on myös FC Futuran toiminnan 30-vuotisjuhlavuosi !

Leena Rantanen-Kolehmainen
FC Futura Porvoo ry. Edustusjoukkueen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.