Futuralle upea vierasvoitto

FC Futura jatkaa kolmen kierroksen jälkeen tappioitta Kakkosen A-lohkossa. Kumpulan tekonurmella pelatussa ottelussa porvoolaiset ottivat upean päänahan voittamalla viime hetken maalilla Käpylän Pallon lukemin 2-3 (0-0).

Maalittoman avausjakson jälkeen Futuran Michele Desalegen vei vieraat lähietäisyydeltä 1-0 johtoon, mutta taitava kotijoukkue siirtyi kahdella lähes identtisellä maalilla 2-1 johtoon.

Futura ei kuitenkaan luovuttanut ja Cherif Ndiaye puski vieraat tasoihin kun ottelua oli käyty 82 minuuttia. Porvoolaisten sankariksi nousi ensimmäistä otteluaan Futuran paidassa pelannut Aleksander Akbar, joka lisäajalla jatkoi Benjamin Thurlingin antaman vapaapotkun verkon perukoille.

Näin voitto porvoolaisilla lukemin 3-2 ja plakkarissa on kolmen kierroksen jälkeen komeat seitsemän pistettä.

FC Futura: Otso Linnas MV, Cherif Ndiaye, Demba Camara (39 min Lassi Kouri), Henri Pulkkinen (79 min Tore Hirvonen), Tommaso Conti, Emil Lehtinen (55 min Aleksander Akbar), Benjamin Thurling, Michele Desalegen, Saloum Faal, Simon Stenstrand (79 min Anton Britschgi) ja Richard Tiberi (79 min Leo Kurvinen).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.