Futura kaatui kärkikamppailussa

FC Futura koki kauden ensimmäisen tappionsa Kakkosen A-lohkossa kun viime kaudesta Ykkösestä tippunut JIPPO Joensuusta haki pisteet Porvoon Keskuskentältä. Ottelu päättyi vieraiden 1-3 (1-1) voittoon.

Futura antoi kyllä kovan vastuksen ja osoitti että joukkue parhaana päivänä pystyy haastamaan kenet vaan.

JIPPO siirtyi ottelussa 1-0 johtoon kotijoukkueen karman harhasyötön jälkeen, mutta Emil Lehtinen toi kotijoukkueen tasoihin komealla kaukolaukauksella juuri ennen taukoa.

Toisella puoliajalla vieraiden Miro Turunen iski kahdesti ja pisteet matkasivat Joensuuhun. Kentältä ajettu Futuran toppari Cherif Ndiaye sortui pelin jälkeen todella typerään temppuun lyöden kahta JIPPO-pelaajaa kasvoihin niin että ambulanssi jouduttiin kutsumaan paikalle.

FC Futura: Otso Linnas MV, Cherif Ndiaye, Anton Britschgi (57 min Aleksander Akbar), Kasper Eriksson (79 min Tore Hirvonen), Emil Lehtinen, Henri Pulkkinen (46 min Valtteri Rouvila), Benjamin Thurling, Michele Desalegen (79 min Alejandro Löfman), Saloum Faal, Simon Stenstrand ja Richard Tiberi (23 min Tommaso Conti).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.