futura vaivoin tasapeliin sarjajumboa vastaan

FC Futuran otteet Kakkosen A-lohkossa eivät ota parantuakseen. Kotiottelussa sarjajumboa FC LaPaa (Lappeenranta) vastaan Futura oli pitkään hätää kärsimässä, ja ainoastaan Richard Tiberin tasoitus lisäajalla pelasti porvoolaiset täydelliseltä epäonnistumiselta. Loppulukemat 2-2 (0-0).

Futura hallitsi avausjaksoa selvästi ja loi hyviäkin maalintekopaikkoja. Tuhlaajapoikana maalin edessä esiintyi tällä kertaa Aleksander Akbar.

Toisella jaksolla FC LaPa onnistui vastahyökkäyksillään horjuttamaan Futuraa. Vieraiden Joona Kiili ja kotijoukkueen toppari Richard Tiberi heiluttivat maaliverkkoja vuorotellen ja näin ollen päädyttiin loppulukemiin 2-2.

FC Futura: Haapaniemi Paulus mv, Akbar Aleksander ,Lehtinen Emil, Camara Demba, Britschgi Anton (66 min Löfman Alejandro) , Pulkkinen Henri (49 min Conti Tommaso) , Thurling Benjamin, Eerola Nico, Stenstrand Simon (49 min Kurvinen Leo), Tiberi Richard.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.