Kauden pohjanoteeraus nähtiin kuopiossa

Liekö pitkä bussimatka ollut syynä tai joku muu, mutta FC Futuran pelaajat eivät onnistuneet saamaan itsestään parastaan irti Kakkosen A-lohkon vierasottelussa KuPS/Akatemiaa vastaan.

Futura hallitsi kyllä kenttätapahtumia ja loi riittävästi maalipaikkoja, mutta sihti ja terävyys maalintekotilanteissa oli kateissa. Kotijoukkueella ei ottelussa ollut kun kaksi paikkaa, ja molemmat johtivat maaliin.

Heti toisen puoliajan alussa Justus Lehti siirsi KuPS/Akatemian 1-0 johtoon ja loppulukemat 2-0 laukoi Otto Ruppi lisäajalla. Molemmat maalit tulivat Futuran puolustuksen karkeista virheistä, mikä teki tappion entistä karvaammaksi.

Futuralla on nyt takanaan kolmen ottelun tappioputki, joten ryhtiliike olisi paikallaan.

FC Futura: Haapaniemi Paulus MV, Lehtinen Emil (61 min. Pulkkinen Henri), Camara Demba (69 min. Hirvonen Tore), Britschgi Anton C (61 min. Conti Tommaso), Thurling Benjamin, Akbar Aleksander, Desalegen Atewerbhan Michele (79 min. Ntare Patrick), Eerola Nico, Stenstrand Simon, Tiberi Richard, Faal Saloum.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.