futuran varmalta näyttänyt voitto karkasi loppuminuuteilla

FC Futura pelasi torstaina vierasottelun Helsingin Pallo-Poikia vastaan PPJ. Joukkueet olivat Kakkosen sarjataulukossa tasapisteissä, joten ottelussa oli paljon pelissä.

Porvoolaiset hallitsivat avausjaksoa selvästi ja ottelun avausmaali nähtiin ensimmäisen puoliajan viimeisellä minuutilla, kun Tommaso Conti tykitti vieraat 0-1 johtoon. Lisäajalla Futura onnistui uudemman kerran Anton Britschgin toimesta ja näin tauolle siirryttiin porvoolaisten kahden maalin johdossa.

Toisella jaksolla FC Futura avainpelaajat Demba Camara ja Richard Tiberi joutuivat jättämään kentän loukkaantumisten takia, ja ottelun hallinta siirtyi PPJ:lle. Viimeiset minuutit olivat Futuralle vaikeita ja PPJ punnersi itsensä tasoihin Elias Kallion ja Risto Kahelinin maaleilla.

Näin varmalta näyttänyt voitto valui käsistä.

FC Futura: Vikström Walter maalivahti, Vis Joni (75 min Simon Stenstrand), Lehtinen Emil, Camara Demba (34 min Anton Britschgi), Pulkkinen Henri, Conti Tommaso (75 min Aleksander Akbar), Thurling Benjamin, Kouri Lassi, Hussein Abdirisaq, Tiberi Richard (42 min Leo Kurvinen), Faal Saloum.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.