Futura aloitti syyskierroksen elintärkeällä voitolla

Kakkosen A-lohkossa porvoolainen FC Futura otti tärkeän taisteluvoiton Kotkan Peli-Karhuista kun syyskierros lauantaina potkaistiin käyntiin Arto Tolsa Areenalla.

Ensimmäisellä jaksolla Futuralla oli rutkasti maalipaikkoja, mutta lopulta kapteeni Anton Britschgi oli ainoa joka onnistui saamaan pelivälineen verkon perukoille. Näin tauolle siirryttin 0-1 tilanteessa.

Futura hallitsi myös ottelun toisen puoliajan ensimmäistä puolituntista ja Emil Lehtinen vei hienolla puskumaalilla vieraat 0-2 johtoon.

Peli-Karhujen tilanteet olivat harvassa mutta Futuran puolustuksen avustuksella kotijoukkue kavensi Joakim Anttilan toimesta tilanteeksi 1-2 kun ottelua oli takana 68 minuuttia.

Ottelun loppu tarjosi taistelua puolin ja toisin, mutta kun lisämaaleja ei nähty matkasivat kaikki kolme pistettä Porvooseen.

FC Futuran: Vikström Walter maalivahti, Faal Saloum (53 min Jesse Sundström), Lehtinen Emil, Anton Britschgi (76 min Camara Demba), Pulkkinen Henri, Hussein Abbas Jameel (46 min Conti Tommaso), Kouri Lassi, Michele Desalegen, Nico Eerola, Hussein Abdirisaq (46 min Oliver Henrichson), Joni Vis (79 min Simon Stenstrand).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.