KAUSI PÄÄTTYI NIUKKAAN TAPPIOON

Kakkosen A-lohkon päätöskierros ei tuonut muutoksia häntäpään taistelussa. Vaikka FC Futura hävisikin Helsinkiläiselle Pallo-Pojat Junioreille (PPJ) lukemin 0-1 (0-0) niin joukkue sijoittui sarjataulukossa sijalle kymmenen ja säilytti näin sarjapaikkansa.

Kolmoseen tippuivat Peli-Karhut Kotkasta sekä FC Lapa Lappeenrannasta.

– Tavoite oli pysyä Kakkosessa joten siinä mielessä pitää olla tyytyväinen. Vähän turhan tiukalla loppukausi kuitenkin meni mutta loppu hyvin, kaikki hyvin, tuumattiin FC Futuran seurajohdosta taiston tauottua.

Futura: Walter Vikström MV, Maloku Elton (46 min. Joni Vis), Camara Demba (27 Henri Pulkkinen), Emi Lehtinen, Simon Stenstrand (72 min Hussein Abbas Jameel), Thurling Benjamin, Britschgi Anton C (72 min Leo Kurvinen min), Abdirisaq Hussein, Eerola Nico, Matias Ambasciano (72 min Viitanen Matias), Faal Saloum).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.