Klubi 04 odotetun vahva kauden avauksessa

HELSINKI. Kakkosen A-lohko pyörähti porvoolaisen FC Futuran osalta käyntiin maanantaina, kun joukkue kohtasi vieraskentällä sarjan ennakkosuosikkeihin lukeutuvan HJK Klubi 04:n. Kotijoukkue voitto ottelun lukemin 2-0 (2-0).

Klubi 04 hallitsi kenttätapahtumia selvästi, mutta vaaralliset maalintekotilanteet jäivät kuitenkin melko vähäiseksi. Ville Vuorisen tekemä avausmaali syntyi vaarattomalta näyttäneen sivurajan seurauksena, ja toinen osuma puolestaan nopean vastahyökkäyksen jälkeen, jota edelsi FC Futuran kulmapotku.

– Tappioon en tietenkään voi koskaan olla tyytyväinen, mutta koko joukkue teki kuitenkin ahkerasti töitä ja puolustimme hyvin. Otetaan tästä ottelusta positiiviset asiat ja suunnataan katseet kohti seuraavaa ottelua, sanoo FC Futuran valmentaja Cihan Gökcil.

Seuraava sarjapeli on lauantaina 6.5.2023 kun FC Futura kohtaa vieraskentällä Pallokerho Keski-Uusimaan, joka avasi kauden 1-1 tasapelillä PPJ:tä vastaan.

Sitä ennen, eli jo tulevana perjantaina, on kuitenkin vuorossa mielenkiintoinen koitos, kun FC Futura kohtaa Suomen Cupin kolmannella kierroksella Nurmijärven Palloseuran. Ottelu pelataan Porvoon Pallokentällä alkaen klo 19.30.

Klubi 04-FC Futura 2-0 (2-0).

Maalit: 12 min Ville Vuorinen 1-0, 45 min Stanislav Baranov 2-0.

Futuran avauskokoonpano: Robert Barton, Leo Kurvinen, Jani Kaukomaa, Noakim Lokake (64 min Kasper Eriksson), Benjamin Rekola (64 min Valtteri Rouvila), Saloum Faal (76 min Matias Viitanen), Tore Hirvonen, Jesse Sundström, Michele Desalagen Atewerbhan (84 min Luka Heiskanen), Nico Eerola, Elton Maloku (76 min Simon Stenstrand).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.