PKKU vei sarjapisteet viime hetken osumilla

KERAVA. FC Futuran edustusjoukkue koki lauantaina toisen peräkkäisen tappionsa miesten Kakkosessa kun Pallokerho Keski-Uusimaa oli parempi lukemin 4-2 (1-1).

Jostain syystä Futura oli liikkeellä erittäin tahmeilla jaloilla ja kotijoukkue oli ensimmäisen vartin selvästi kuskin paikalla. Avausmaali syntyi 9. peliminuutilla kulmapotkusta kun Oscar Dahlfors pääsi etualueelta puskemaan kotijoukkueen 1-0 johtoon.

Aneemisen alun jälkeen Futurakin sai pelin juonesta kiinni ja tasoitus 1-1 syntyi 35. minuutilla kun farmisopimusseura KäPa:sta tullut Samuel Tammivuori ampui voimalla pallon etunurkkaan. Näistä numeroista mentiin myös tauolle.

Toisen jakson alussa Futura siirtyi ottelussa johtoon, kun Jesse Sundström kaadettiin sääntöjen vastaisesti rangaistusalueella. Saloum Faal pisti pilkulta pallon varmasti reppuun ja porvoolaiset johtivat 1-2.

Vieraiden iloa ei kestänyt kun viitisen minuuttia. PKKU:lle tuomittiin vapaapotku aivan rangaistusalueen rajalta ja Teemu Jäntti pisti maanuoliaisen muurin alta maaliin ohi vieraiden maalivahti Robert Bartonin.

Ottelu näytti jo päättyvän pistejakoon, kun PKKU iski kulmapotkusta taululle 3-2. Futuran pelaaminen oman maalin varjelemiseksi oli luvattoman heikkoa, ja Ardiol Musa pääsi takatolpalta tuikkaamaan voittomaaliksi jääneen 3-2.

Futuran hakiessa tasoitusta viimeisellä minuutilla Jermu Virtanen pääsi puolesta kentästä juoksemaan pallon tyhjään maaliin ja viimeistelemään loppulukemiksi 4-2.

Kolme erikoistilannemaalia kertoo Futuran ongelmista omassa puolustuspäässä. Tätä on jatkunut läpi harjoituskauden ja toistuu nyt myös kilpailullisissa otteluissa.

Lauantaina onkin vuorossa kotiavaus kun vastaan asettuu Joensuun JIPPO, joka on aloittanut kautensa kahdella voitolla. JIPPO kuuluu sarjan ennakkosuosikkeihin, joten kotijoukkueelta tarvitaan ehdottomasti ehjä suoritus ja aivan erilaista taisteluasennetta kuin lauantain kamppailussa.

FC Futura-JIPPO lauantaina klo 16.00 Porvoon Pallokentällä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.