FUTURA AVASI PISTETILINSÄ

FC Futura avasi lauantaina pistetilinsä Kakkosen A-lohkossa. Porvoon Pallokentällä pelatussa ottelussa porvoolaisjoukkue venyi 0-0 tasapelin sarjan ennakkosuosikkeihin kuuluvan Joensuun JIPPO:n kanssa.

Futuralla oli alla kaksi tappioita ja JIPPO:lla puolestaan kaksi voittoa. Siinä mielessä lauantain tulos oli rohkaiseva tulevia pelejä ajatellen.

– Tämä oli ehdottomasti meidän paras esitys tähän mennessä. Pystyimme pitämään palloa, hyökkäsimme rohkeasti ja saimme luotua riittävästi maalipaikkoja jopa voittoa ajatellen, sanoo Futuran valmentaja Cihan Gökcil.

Futuralla on tällä kaudella farmisopimus Ykkösessä pelaavan KäPa:n kanssa. Lauantain kamppailussa helsinkiläisseurasta nähtiin kolmikko Toivo Valakari, Samuel Tammivuori ja Filippo Begliardi.

Koko kolmikko teki hyvin töitä läpi ottelun ja olivat näkyvässä roolissa. Lähimmäksi maalintekoa pääsi Samuel Tammivuori joka ensimmäisellä puoliajalla pamautti pallon ylärimaan.

Myös FC Futuran omat nuoret olivat näkyvässä roolissa, Leo Kurvinen puolustuksessa ja Tore Hirvonen keskikentällä. Maalipuiden välissä Robert Barton esiintyi varmasti torjunnoissa, vaikka jalalla avaaminen aiheutti välillä sydämentykytyksiä kotikannattajissa.

Futuralla on edessä kova viikko. Seuraava sarjapeli on ohjelmassa jo torstaina, kun joukkue matkustaa PK-35:n vieraaksi¨, ja lauantaina on puolestaan vuorossa Suomen Cupin 4. kierroksen ottelu Kolmosessa pelaavaa Puistolan Urheilijoita vastaan.

Suomen Cupin kamppailu on nähtävissä myös kotisohvalta käsin Ruudussa osoitteesta https://www.ruutu.fi/stream/4340617

– Tiukka viikko on edessä ja tulemme todennäköisesti kierrättämään pelaajia. Cupin pelistä on varmuudella poissa edellisessä ottelussa punaisen kortin saanut Jesse Sundström ja Kasper Eriksson on poissa kolme kuukautta jalkapöydän murtuman takia, mutta muuten meillä on kaikki pelaajat käytössämme, sanoo Cihan Gökcil.

Futura-JIPPO 0-0 (0-0).

Futuran kokoonpano: Robert Barton, Leo Kurvinen, Jani Kaukomaa, Nico Eerola, Saloum Faal (76 min Aaron Lindholm), Toivo Valakari, Samuel Tammivuori (83 min Matias Viitanen), Filippo Begliardi Ghidini, Michele Desalegen, Tore Hirvonen, Elton Maloku (83 min Simon Stenstrand).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.