FUTURALLE RÖKÄLETAPPIO KAUDEN HEIKOIMMAN ESITYKSEN JÄLKEEN

VANTAA. FC Futura joutui melkoiseen mankeliin Helatorstaina pelatussa vierasottelussa Kakkosen A-lohkossa. Vantaalaisseura PK-35, joka vielä viime kaudella pelasi Ykkösessä ja tosissaan mielii takaisin toiseksi korkeimmalle sarjatasolle, oli kaikilla jalkapallon osa-alueilla selvästi etevämpi ja vei ansaitusti sarjapisteet lukemin 6-1 (3-1).

Porvoolaisten vaikeudet alkoivat jo ottelun neljännellä peliminuutilla kun Kevin Ingoli iski paluupallosta taululle 1-0. Seuraava osuma syntyi puolestaan kulmapotkusta kun kaksimetrinen Alieu Ceesay pääsi vapaasti puskemaan pallon takanurkkaan.

Futura sai pientä toivonkipinää kun Aaron Lindholm kavensi Matias Viitasen hienosta esityöstä lukemiksi 2-1, mutta kotijoukkueen pukukoppimaali ainoastaan sekunteja ennen ensimmäisen puoliajan päättymistä taisi olla ottelun kannalta ratkaiseva.

Sen verran jäljessä Futura oli nimittäin toisella puoliajalla. Mustafa Beayi iski kahdesti ja Tommi Tainio viimeisteli loppuhetkillä loppulukemiksi 6-1.

Tulos oli tietenkin iso pettymys porvoolaisille, mutta nyt ei ole aikaa surkutella vaan katseet on käännettävä kohti lauantaita, jolloin on vuorossa Suomen Cupin 4. kierroksen ottelu Puistolan Urheilijoita vastaan. Ottelu näkyy suorana Ruutu-palvelusta osoitteesta: https://www.ruutu.fi/stream/4340617

PK-35-FC Futura 6-1 (3-1).

Maalit: 4 min Kevin Ingoli 1-0, 22 min Alieu Ceesay 2-0, 38 min Aaron Lindholm 2-1, 45 min Kevin Ingoli 3-1, 55 min Mustafa Beyai 4-1, 57 min Mustafa Beyai 5-1, 90 min Tommi Tainio 6-1.

FC Futura: Robert Barton Nico Eerola (C), Jani Kaukomaa, Leo Kurvinen (82 min Joni Vis), Jesse Sundström, Simon Stenstrand (46 min Luka Heiskanen), Lassi Kouri, Tore Hirvonen, Aaron Lindholm, Matias Viitanen (74 min Mehmet Gökcil), Michele Desalegen (82 min Milo Formisano).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.