Futura vahvistuu mahdollisesti jo torstain kotiotteluun

Porvoon Futuran edustusorganisaation Abdenour Amokranen kalamiehen kyvyille ei löydy voittajaa. Kahdeksan A-maaottelun algerialaistaituri Nazef Lahcen on allekirjoittanut Futuran kanssa sopimuksen, joka mahdollistaa pelimiehen juoksuttamisen kentälle jo Hamarin kotiottelussa Kasiysi PMP:tä vastaan torstaina.

Sopimuksen syntyyn ovat vaikuttaneet ’Ranen’ kontaktit Algerian futisskeneen sekä se, että miehet ovat tuttuja jo aiemmilta vuosilta. Tuoreen futuralaisen meriitteihin lasketaan useita Algerian mestaruuksia, maan CUP-mestaruus, sekä kertaalleen Afrikan mestarijoukkueiden CUP:in mestaruus.

Samassa yhteydessä porvoolaisrinkiin liittyy edelliskaudella Allianssissa, ja jokunen vuosi takaperin Veikkausliigan Jokereissakin peliaikaa lunastanut Alain Didier-Six. Molemmat pelaajat vahvistavat jatkossa Futuran keskikenttää ja tuovat mitä todennäköisimmin kentälle elementtejä, joilla vedotaan myös kotikatsojien viihtyvyyteen pelitapahtumassa.

Tsekkaa myös sanomalehti Uusimaa.