Harjoitusotteluille jatkoa: HJK A – Futura

HJK A – Futura 1-1 (1-1)

  • 09′ 1-0 Mergim Kastrati (RP)
  • 10′ 1-1 Pösö Arttu (Kantalinzki Anton)

Futura: Immonen Lauri, Weckström Janne, Korhonen Joni-Jukka, Majander Dan, Enrold Ville (45′ Isosalo Olli), Pösö Arttu (78′ Siltakorpi Miro), Ahmad Amir (72′ Särkkälä Julius), Göksil Cihan (80′ Enrold Ville), Kantalinzki Anton (70′ Leinonen Tuomas), Six Alain (60′ Fichera Enrico), Naskali Jale

Futura kävi sunnuntaina Talin hallissa HJK:n A-junioreiden vieraana, missä lukuisista vieraiden maalipaikoista huolimatta loppulukemiksi kirjattiin tasalukemat 1-1. Peli alkoi jälleen kerran vastustajan painostaessa – aivan kuten talven muissakin harjoituspeleissä. Jostain syystä harjoituspeleihin syttyminen heti pelin alusta alkaen on ollut talvella hieman vaikeaa porvoolaisille.

Futuran puolustus oli alussa helisemässä taitavien helsinkiläisten kanssa, ja alkuminuuteilla olivatkin HJK:n etsikkoaikaa. Kun pelikello näytti vasta 8. minuuttia, joutui Futuran puolustaja Janne Weckström käyttämään sääntöjen vastaisia otteita, ja näin HJK:n juniorit siirtyivät rangaistuspotkusta 1-0 johtoon.
Hieman kyseenalaisesti vihelletty rankkari herätti myös Futuran pelaajat, ja vain minuutti tästä kun Anton Kantalinzki teki loistavan esityön keskittäen maalille. Pösön Artun lapikas heilahti, ja veto 13 metristä ei jättänytkään mahdollisuuksia veräjänvartijalle.
Tämän jälkeen kentällä pelattiin lähinnä Helsinkiläisten päädyssä. Maalintekoa pääsi kokeilemaan Alain Six vetämällä kerran tolppaan ja muutaman kerran hiuksen hienosti ohi. Muutaman tekopaikan hukkasi myös Jale Naskali, mutta kaikkein pahin huti taisi tulla Enrico Ficheralle pelin viime minuutilla, kun veto kolmesta metristä meni puoli metriä yli.
Tilastojen mukaan Futuralla oli 14 selvää maalintekopaikkaa, mutta tällä kertaa Pösön tasoitus jäi porvoolaisten ainoaksi. Seuraavan kerran Futura pääsee harjoittelemaan maalintekoa Kotkassa paikallista KTP:tä vastaan. Ottelu käydään Ruonalan hallissa lauantaina 14.3 klo 14:30.