Suomen CUP:in 4. kierroksen vastustaja RiPa

CUP:in 4. kierros
CUP:in 4. kierros

Ristiinan Pallon (Nelonen) eilinen kunniakas taistelu kotihiekallaan tähtipitoista Salpausselän Reipasta (Kolmonen) vastaan toi palkinnoksi Suomen CUP:in neljännen kierroksen vastustajaksi Porvoon Futuran. Ottelu tullaan pelaamaan näillä näkymin keskiviikkona 13.5. Ristiinassa, joten tiukka viikko tiedossa tuolloin Edustukselle.

Suomen CUP:issa vastustajan sarjatasoon tuijottaminen tietää varmuudella hankaluuksia, sen tietävät lahtelaisten ohella porvoolaisetkin viimevuosien huikeita CUP-taistoja mm. FC KooTeePee:tä ja Turun Interiä vastaan taistelleina. Kun kotijoukkueen käsissä on myös areenan valinta, kaikkiin yllätyksiin on varauduttava. Mutta, siitähän toisaalta Suomen CUP:issa onkin kysymys. Eittämättä tärkein elementti on asenne, jolla kokoonpanosta paikkansa lunastaneet lähtevät jatkopaikasta taistelemaan.

Lisämaustetta keitokseen tuo muutaman Futuran taustahenkilön pitkäaikaiset kytkökset RiPa:n ja ylipäänsä Mikkelin alueen futispiireihin – jos ei muuten, niin ainakin Otavan Viestin kautta. Mielenkiintoinen kohtaaminen siis edessä, ja aika näyttää minkälaisilla fiiliksillä kahinan jälkeinen paluumatka Porvooseen sujuu.