Andrew Walker vahvistamaan puolustusta

Andrew Walker
Andrew Walker

Porilainen FC PoPa (Ykkönen) ja FC Futura ovat allekirjoittaneet sopimuksen, jolla amerikkalainen, myös Irlannin passin omaava Andrew Walker siirtyy vuokralle porvoolaisten riveihin ainakin kuluvaksi Kakkosen kevätkaudeksi. Futuran pitkä rekrytointiponnistus sai näin päätöksensä, ja kaivattu vahvistus puolustuslinjaan päässee osallistumaan tositoimiin jo seuraavassa porvoolaisten ottelussa.

Andrew:n 191 senttinen  ja 84 kiloinen olemus löytää todennäköisimmin tiensä Futuran puolustuksen keskustaan, mitä pelipaikkaa tuore vahvistus pelasi myös edelliskaudella PoPa:ssa. Kun vielä tuoreen vahvistuksen lempinimeksi kerrotaan ’Chuck Norris’, odotukset seuraavan Kakkosen ottelun suhteen ovat kohtuullisen korkealla.

Walker tuli Poriin Englannista, 2. divisioonan Wilmington Hammerheadsin yliopistojoukkueesta, ja on PoPa-luotsi Antti Sumialan sanoin ’rauhallinen ja pallovarma kaveri’. Heinäkuun lopussa sekä Futuran että PoPa:n tilanne sopimuksen suhteen tarkistetaan uudestaan, joten yhteistyö Andrew Walkerin ja porvoolaisten välillä voi hyvinkin jatkua myös syyskaudella.

Tervetuloa Porvooseen, Andrew!