Suomen CUP:issa vastaan Kakkosen LoPa

CUP:in 5. kierros
CUP:in 5. kierros

Viikon päästä torstaina, eli 11. kesäkuuta nähdään Porvoossa Suomen CUP:in viidennen kierroksen ottelu, kun porvoolaiset saavat vieraakseen Lohjalta paikallisen LoPa:n. Futuran tavoin Kakkosessa pelaava LoPa on aloittanut kautensa lähes identtisesti kotijoukkueen kanssa, sillä molemmilla on alla seitsemän ottelua, joista kerättynä samaiset kymmenen pistettä. Kumpikin on voittanut kolmesti, pelannut kerran tasan ja hävinnyt kolme kertaa – jopa tehtyjä maaleja on liikuttavan yksimielisesti kymmenen.

CUP:in viidennen kierroksen arvonnassa Veikkausliigan, Ykkösen ja Kakkosen joukkueet aseteltiin pääsääntöisesti piirisarjojen joukkueita vastaan, mutta alempien sarjojen joukkueiden puutteessa Futuran vastustajaksi osui Lohjan Pallo. Positiivisena asiana voi laadukkaan vastustajan kohtaamisen ohessa pitää sitä, että porvoolaiset saivat arvonnassa näin viidennelle kierrokselle kotiottelun. Jännittävä ja tasainen taisto siis luvassa – tervetuloa seuraamaan Porvoon ykkösfudista Keskuskentälle kello 18:30 alkaen.