Harjoitusotteluille jatkoa Tuusulassa

Futuran edustusjoukkue kävi harjoittelemassa Tuusulan tekonurmella paikallista PK Keski-Uusimaata vastaan. Isännät olivat tehneet aikamoisen työn päivän aikana putsaamalla yön aikana sataneen 15 cm lumikerroksen kentältä pois. Peli käytiin siten vielä hieman liukkaalla alustalla ja ottelun ajankin pyrytti vielä aika mallikkaasti lisää lunta.

Futura lähti harjoitusotteluun 18 pelaajalla ja varsin nuorekkaalla joukkueella. Vieraiden valmentaja Jukka Korhonen antoikin peliaikaa kaikille muille paitsi varaveskari Mikko Pietiselle. Ottelusta näkyi molempien joukkueiden vähäinen harjoittelu ja perinteinen talven ensiottelujen tunnelma. Molemmilla joukkueilla oli kyllä yritystä, mutta välillä pienellä maltilla olisi saatettu saada enemmänkin aikaan.

Kotijoukkue PK Keski-Uusimaan kahden maalin järjestelyistä vastasi vielä viime kesänä Futurassakin pelannut Enrico Fichera. Vierailija Futuran parhaat paikat järjesteli joko itselle tai muille Anton Britschgi. Toisella puolikkaalla valmentaja Korhonen peluutti Futuran alakerrassa varsin nuorekasta porukkaa.
Nimet Julius Särkkälä, Niko Eerola, Sami Lempinen ja Juska Reiman eivät vielä sano kaikille paljon, mutta otteet kentällä kertoivat että heistä kuullaan vielä kauden aikana. Kyseinen nelikko hoiti Futuran alakertaa nelistään ottelun viimeiset 20 minuuttia.

Futuran avaus:
Olenius Robin (mv)
Alakerta: Weckström Janne, Särkkälä Julius, Okkonen Joni, Isosalo Olli
Keskikenttä: Lehtonen Oskari, Ahmad Amir, Göksil Cihan, Pösö Arttu
Hyökkäys: Naskali Jale, Britschgi Anton

Vaihdot:
45 min + Henriksson Hermanni (- Lehtonen Oskari)
52 min + Lempinen Sami (- Okkonen Joni)
64 min + Karmi Benjamin (- Naskali Jale)
64 min + Rusanen Jussi (- Ahmad Amir)
70 min + Ahmad Amir (- Britschgi Anton)
70 min + Eerola Niko (-Weckström Janne)
70 min + Reiman Juska (-Isosalo Olli)

Maalit:
03′ 1-0 Enrico Fichera vapauttaa laitaan ja mies läpi,Konkari Antti lataa 15 metristä tolpan viereen
’08 1-1 Pösön kulma takatolpalle, jostan Cihan jatkaa takaisin keskelle, Britschgi tasoittaa päällä
26′ 2-1 Arttu Ståhle keskittää ja Samuli Komulainen puskee maalin edestä sisään
76′ 3-1 Enrico Fichera takaviistoon ja Samuli Komulainen nostaa roikun yläkulmaan